TS3 Wireless Jauh-dikawasa hirup pelampung

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

1. Tinjauan
Alat kendali daya hirup nirkabel kontrol jarak jauh nirkabel mangrupikeun robot hemat hirup-permukaan leutik anu tiasa dioperasikeun ti jauh. Éta tiasa seueur dianggo dina nyalametkeun cai ragrag di kolam renang, waduk, walungan, pantai, kapal pesiar, feri, sareng banjir.
Remote control diwujudkeun ngalangkungan remote control, sareng operasi na saderhana. Kecepatan anu henteu dimuat nyaéta 6m / s, anu tiasa gancang ngahontal jalma anu murag kana cai pikeun nyalametkeun. Laju dijalankeun nyaéta 2m / s. Aya lampu peringatan sinyal penetrasi tinggi dina dua sisi, anu tiasa sacara gampang milarian posisi pelampung kahirupan nalika wengi sareng dina cuaca anu goréng. Jalur anti tabrakan payun sacara épéktip tiasa nyegah karusakan tabrakan dina awak manusa nalika prosés perjalanan. Baling-baling ngagunakeun panutup pelindung pikeun nyegah obyék asing tina gulungan. Sisi payun palampung hirup dilengkepan ku braket kaméra, anu tiasa dipasang sareng kaméra kanggo ngarekam inpormasi nyalametkeun. Pelampung hirup ngagaduhan sistem GPS bawaan, anu tiasa ngawujudkeun posisi anu pas.
Upami aya kacilakaan cai, palampung daya hirup tiasa dilebetkeun, sareng lokasi jalmi anu ragrag kana cai tiasa leres-leres ayana ngalangkungan posisi GPS, pangakuan video, idéntifikasi manual, sareng sajabana, sareng kadali jarak jauh tiasa dianggo pikeun ngahontal posisi jalma anu murag kana cai pikeun ngamimitian nyalametkeun. Sing saha anu murag kana cai ngantosan nyalametkeun, atanapi ngauihkeun jalma-jalma deui ka daérah anu aman ngalangkungan sistem kakuatan, anu parantos kéngingkeun waktos anu berharga pikeun nyalametkeun sareng ningkat pisan tingkat kasalametan jalma anu murag kana cai. Nalika kaayaan jalma ragrag kana cai kritis, pelampung umur hirup tiasa nyandak panyelamat pikeun gancang ngadeukeutan jalma anu murag kana cai pikeun nyalametkeun. Jinis aplikasi ieu ngaheéat kakuatan fisik anu nyalametkeun sareng pisan ningkatkeun épisiénsi nyalametkeun. Nalika nyalametkeun diperyogikeun dina jarak anu jauh (di luar kisaran anu katingali), pelampung umur kakuatan tiasa damel sareng drone pikeun ngalaksanakeun panyalametan tilu diménsi. Sistem nyalametkeun unmanned calakan tilu diménsi ieu ngagabungkeun hawa sareng cai pisan ningkatkeun ruang lingkup nyalametkeun sareng ageung ngeuyeuban metode nyalametkeun.

2. spésifikasi téknis
2.1 Diménsi: 101 * 89 * 17cm
2.2 Beurat: 12Kg
2.3 Kapasitas beban nyalametkeun: 200Kg
2.4 Jarak komunikasi maksimum 1000m
2,5 Kecepatan tanpa beban: 6m / s
2,6 Kecepatan diurus: 2m / s
2.7 Umur batré gancang-gancang: 45min
2.8 Jarak kadali jauh: 1.2Km
2.9 Waktu damel 30min

3. Fitur
3.1 cangkangna didamel tina bahan LLDPE kalayan tahan maké anu saé, insulasi listrik, kateguhan sareng tahan tiis.
3.2 Nyalametkeun gancang dina sadaya prosés: speed kosong: 6m / s; kagancangan lalaki (80Kg): 2m / s.
3.3 Kontrol jarak jauh jinis gun tiasa dioperasikeun ku hiji panangan, operasi saderhana, sareng daya hirup pelampung tiasa dikontrol jarak jauh sacara akurat.
3.4 Nyadar kadali jauh jarak jauh ultra-luhur di luhur 1.2Km.
3.5 Sistem pendukung GPS pendukung, pemosisian real-time, posisi anu gancang sareng langkung akurat.
3.6 Ngarojong hiji-tombol otomatis balikkeun sareng auto-range auto balik.
3.7 Ngarojong nyetir dua sisi, kalayan kamampuan pikeun nyalametkeun dina badai.
3.8 Ngarojong arah koréksi calakan, operasi langkung akurat.
3,9 Métode propulsi: Propeller propeller dipaké, sareng radius péngkolan kirang ti 1 méter.
3.10 Anggo batré litium, umur batré gancang-gancang langkung ageung tibatan 45min.
3.11 Fungsi alarm batré rendah terintegrasi.
3.12 Lampu peringatan sinyal penetrasi tinggi tiasa sacara gampil ngahontal posisi garis tetempoan nalika wengi atanapi dina cuaca anu goréng.
3.13 Nyingkahan cilaka sekundér: Penjaga anti-tabrakan payun nyegah karusakan tabrakan dina awak manusa nalika kamajuan.
3.14 Pamakéan darurat: 1 konci pikeun boot, boot gancang, siap dianggo nalika ragrag kana cai.
Sertifikasi produk
Pamariksaan sareng sertifikasi Pengawasan Kualitas Peralatan Seuneu Nasional sareng Pusat Pamariksaan
Persetujuan Tipe Klasifikasi Cina (CCS)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami