Pulisi tameng ku alarm

  • Police shield with alarm

    Pulisi tameng ku alarm

    Pelindung anu ngagurilap ngahijikeun ngahijikeun sareng dispersi acousto-optik, anu ngagaduhan fungsi sorotan herang sareng bubar sonic masing-masing, sareng tiasa ogé dianggo salaku paréntah sareng propaganda. Hurungkeun saklar kakuatan tameng, méteran tampilan voltase biasana mikeun tegangan (tampilan 10 ~ 12V), maka anjeun tiasa ngoperasikeun cahaya anu kuat, bubarkeun gelombang sora sareng operasi ngagorowok masing-masing. Dua fungsi dispersal tiasa dianggo misah atanapi sakaligus. Tingali ...