Detéktor ngabeledug sareng Narkotika

  • TS-200 Explosive and Narcotics Detector

    Detektor TS-200 ngabeledug sareng Narkotika

    Ihtisar TS-200 Portable Explosives Narcotics Detector mangrupikeun generasi anyar bahan peledak portabel sareng detektor narkotika. Éta ngadopsi téknologi spéktroskopi mobilitas ion resolusi luhur, kalayan kecepatan deteksi gancang sareng presisi tinggi. Operasi saderhana, tingkat alarm palsu anu rendah, gampang ngabedakeun jinis-jinis bahaya, konsumsi kakuatan rendah, ukuran leutik, beurat enteng, gampang dibawa, gampang dijaga, dianggo lingkungan sareng adaptasi anu kuat, tiasa akurat ngadeteksi bubuk hideung internasional All explosiv ...