Detéktor simpang non-linier

  • Non-Linear Junction Detector FJT-C-S6

    Detektor Junction Non-Linear FJT-C-S6

    Éta tiasa milarian sadaya sirkuit komponén semikonduktor henteu paduli status fungsina sareng obyék target anu ngandung bahan logam. Éta sacara épéktip tiasa milari jinis mikropon radio (alat ngupingkeun), kadali jarak jauh, kabel telepon kabel mikropon sareng pengeras suara alat detéksi éléktronik anu disumputkeun, sareng sababaraha objék ngabeledug anu ngandung sinar logam. Éta sacara épéktip tiasa ngajamin milarian komponén internal sareng struktur pertahanan (lantai, langit-langit, témbok, s ...