Taros Kami

Beijing Topsky calakan Equipment Group Co., Ltd.

Alamat

10B NO.17 HuanKe Jalan Tengah Jin Qiao Industri Base Tongzhou District Beijing Cina 101102 

Telepon

0086 136 8301 5302

0086-10-57621296

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami