Tingali liwat radar témbok

  • Hand-held Through Wall Radar

    Ditangan tangan Ngalangkungan Radar Tembok

    1. Pedaran umum YSR120 Ngalangkungan radar témbok mangrupikeun ultra-portabel, ayana genggam sareng tahan lami tina detéktor hirup. Éta ukuran kompak sareng enteng sareng tiasa nyayogikeun inpormasi kritis tanaga sacara real-time ngeunaan ayana kahirupan sareng jarak na di tukangeun témbok. YSR120 dirancang pikeun perlindungan kaamanan khusus atanapi industri darurat. Hal ieu seueur dianggo dina serangan taktik, perlindungan kaamanan, Pamulihan Hostage, milarian & nyalametkeun sareng sajabana. 2. Fitur 1. Méré Gancang, Tactica ...