Detéktor kahirupan

  • YSR  Explosion-proof multi-mode radar life detector

    YSR Explosion-proof multi-mode detektor hirup radar

    Perkenalan Led-proof multi-mode detektor kahirupan radar mangrupikeun panyalametan darurat komposit tilu diménsi dumasarkeun kana sora, frekuensi, listrik, magnet, gelombang sareng téknologi sanés dina hiji, nganggo deteksi sora, deteksi gelombang mikro, induksi éléktromagnétik, deteksi pidéo sareng prinsip sanésna Pilarian hirup sareng sistem nyalametkeun. Detéktor kahirupan radar multi-mode ledakan-buktina diwangun ku detéktor teleskop video nirkabel-ngabeledug, detéktor kahirupan radar ledakan, hiji ...
  • YSR Radar life detector

    Detektor hirup YSR Radar

    YSR Radar Life Locator nganggo téknologi radar ultra wideband (UWB) pikeun ningkatkeun kamampuan nyalametkeun kusabab runtuh struktural kusabab cuaca, seuneu atanapi serangan musibah, longsoran, banjir bandang, gempa bumi atanapi bencana alam anu sanés. Anu milari kahirupan cocog pisan pikeun nyalametkeun kahirupan, milarian korban ku ngaraos bahkan gerakan minor tina napas deet. Kisaran damel langkung ti 25m. Locator kahirupan YSR Radar parantos kabuktosan janten alat anu épéktip dina ngadeteksi tanda-tanda kahirupan sapertos napas sareng ...
  • V9 Explosion-proof wireless audio and video life detector

    V9 Detéktur-buktina audio nirkabel sareng detéktor hirup pidéo

    Pedaran produk Detéktor kahirupan audio sareng pidéo mangrupikeun produk unggulan generasi anyar téknologi audio sareng pidéo pikeun milarian lokasi anu salamet. Detéktor kahirupan audio sareng pidéo nyaéta panon sareng ceuli tim panyalametkeun dina retakan reruntuhan pikeun ngabantosan aranjeunna leres-leres salamet. Éta dipikaterang ku efisiensi sareng akurasi na. Ngan ku nyorong kaméra kana bukaan alit, panyelamat tiasa gancang terang lokasi anu salamet bari sacara ati-ati meunteun ...
  • V5 Audio &video life detector

    Detektor hirup V5 Audio & pidéo

    V5, digunakeun pikeun milarian kahirupan dina reruntuhan. Éta parantos disahkeun ku Pengawasan Kualitas Peralatan Seuneu Nasional sareng Pusat Pamariksaan. Detéktor pidéo V5 ngamungkinkeun para panyelamat ningali jalma-jalma anu kajebak anu dikubur di handapeun puing, sareng berinteraksi sareng aranjeunna。 Éta ngagaduhan kaméra anu muter sareng kaméra infra merah sareng éta ogé tiasa dianggo bahkan di lingkungan anu poék. V5 Video Life Detector disambut ku tim penyelamat di sakumna dunya。Itu tiasa nyayogikeun paguneman sareng pidéo anu jelas. Sareng gambar sareng ...
  • A9 Audio life detector

    A9 Detektor kahirupan audio

    Tinjauan Hal ieu digunakeun pikeun milarian tanaga dina tempat kajadian bencana sapertos runtuhna wangunan, nganggo koléktor audio anu lemah tina detéktor sareng sistem komunikasi sora pikeun nangtoskeun lokasi sareng status jalma-jalma anu kajebak, sareng nyayogikeun para penyelamat inpormasi ngeunaan korban dina kaayaan reruntuhan ngalangkungan sinyal audio sareng ngawangun kontak sora. Aplikasi Pertempuran seuneu, nyalametkeun gempa bumi, urusan maritim, penyelamatan sumur dalam, sistem pertahanan sipil Fitur Produk Deteksi sareng ...