Widang Aplikasi

  • about us

Tentang Kami

BeijingTopsky Equipment Intelligent Group Co., Ltd. parantos didirikeun taun 2003, ditangtoskeun pikeun janten perusahaan kaamanan global & jasa D anu terhormat. Kantor Pusatna di Zhongguancun Hightech Park, basis industri Jinqiao, Lokasina totalna 3,000 méter pasagi.
Ibukota anu kadaptar nyaéta 42 juta RMB. Kami gaduh tilu anak perusahaan: TOPSKY, TBD, KYCJ jsb, mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi nasional.

PRODUK

ALAT Kakuatan

  • Produk unggulan
  • Kadatangan Anyar
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube