Robot Patempuran Seuneu RXR-M80D

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

1. BUBUKA PRODUK
Salaku jenis robot khusus, robot pemadam kebakaran RXR-M80D ngagunakeun catu daya batre litium salaku catu daya sareng nganggo remote control nirkabel pikeun ngendalikeun robot pemadam kebakaran. Bisa dianggo di, robot pemadam kebakaran ngagaduhan peran anu pasti dina nyalametkeun sareng nyalametkeun, utamina pikeun ngagentoskeun petugas pemadam kebakaran dina seuneu khusus atanapi kebakaran kebakaran.

2. Rentang aplikasi
Perusahaan petrokimia skala ageung, torowongan sareng nyalametkeun seuneu subway
Nyalametkeun di tempat kajadian seuneu kimia bahaya atanapi kahuruan haseup padet
Nyalametkeun minyak, gas, kebocoran gas beracun sareng ledakan, torowongan, runtuhna subway, sareng sajabana.

3. Karakteristik Produk
1. ★ Laju nyetir gancang
Ngahontal 5.47Km / jam,
2. ★ Pamakéan multifungsi
Tarung seuneu, pangintipan

3. ★ Rupa-rupa jinis deteksi gas toksik sareng bahaya (opsional)
Dugi ka 8 jinis gas, 2 jinis parameter lingkungan

4. ★ Akses kana platform awan jaringan robot
Inpormasi status real-time sapertos lokasi, kakuatan, audio, pidéo, sareng inpormasi deteksi lingkungan gas tina robot tiasa dikirimkeun kana awan ngalangkungan jaringan 4G / 5G, sareng tiasa ditingal dina PC tukang-tukang sareng terminal sélulér
4. Indéks téknis utama
4.1 Mesin sakabeh:
1. Nami: Robot Ngalawan Seuneu
2. Modél: RXR-M80D
3. Fungsi dasar: merangan seuneu, pangintipan lingkungan di daérah bencana;
4. Palaksanaan standar industri perlindungan seuneu: "GA 892.1-2010 Robot Seuneu Bagian 1 Syarat Téknis Umum"
5. Kakuatan: listrik, batré litium ternary
6. Diménsi: ≤ panjangna 1528mm * lébar 890mm * jangkungna 1146mm
7. Diaméterna péngkolan: ≤1767mm
8. ★ Beurat: ≤386kg
9. kakuatan kakuatan: ≥2840N
10. Jarak sered: ≥40m (sered dua selang enriched DN80)
11. ★ Kacepetan linier maksimum: ≥1.52m / s, jarak jauh dikawasa kontinyu variabel
12. ★ Simpangan lempeng: ≤1.74%
13. Jarak rem: ≤0.11m
14. ★ Kamampuh naék: ≥84.8% (atanapi 40,3 °)
15. jangkungna pameuntasan halangan: ≥305mm,
16. Gulung stabilitas sudut: ≥45 derajat
17. ★ jero Wade: ≥400mm
18. waktos leumpang teras-terasan: 2h
19. Reliabilitas waktos damel: ngalangkungan 16 jam stabilitas kontinyu sareng tés reliabilitas
20. Jarak kadali jauh: 1100m
21. Jarak transmisi pidéo: 1100m
22. ★ fungsi pendinginan otomatis semprot: Éta ngagaduhan tilu-lapisan tirai cai desain semprot diri, anu nyemprot sareng mendingan awak robot pikeun ngawangun tirai cai anu nutupan sakabeh robot, mastikeun yén batréna, motor, sistem kontrol sareng konci komponén robot aya dina operasi Normal di lingkungan suhu luhur; pamaké tiasa ngaropea suhu alarm
23. Pembangkit listrik otomatis sareng fungsi suprési recoil: Motor utama robot ngadopsi pengereman pembangkit listrik, anu ngarobih gaya recoil kana énergi listrik dina mareuman seuneu Sprinkler;
24. ★ crawler Robot: Crawler robot perang seuneu kedah didamel tina tahan api, anti statis sareng karét tahan suhu luhur; pedalaman crawler nyaéta pigura logam; éta ngagaduhan desain panyalindungan anti-kaganggu;
25. Fungsi knotting sabuk anti cai (opsional): ngalangkungan struktur universal anu ganda, éta tiasa diputer 360 derajat pikeun nyegah sabuk cai tina simpul
26. Fungsi selang otomatis (opsional): operasi kadali jarak jauh sadar ku selang otomatis pareum, mastikeun yén robot tiasa balik enteng saatos ngarengsekeun tugas
27. Kontrol terminal: tilu-buktina kotak-tipe gambar sareng data terpadu terpadu terminal kontrol
4.2 Sistem pemadam kebakaran Robot :
1. Monitor seuneu: monitor seuneu-ledakan domestik
2. Jenis agén pemadam kebakaran: cai atanapi busa
3. Bahan: awak mariem: stainless steel, sirah mariem: alloy aluminium oksidasi heuras
4. Tekanan damel (Mpa): 1.0 (Mpa)
5. Métode nyemprot: DC sareng atomisasi, teras-terasan tiasa diatur
6. ★ Tingkat aliran: 80.7L / s cai,
7. Kisaran (m): ≥84.6m, cai
8. ★ Sudut rotasi: horizontal -90 ° ~ 90 °, vertikal 28 ° ~ 90 °
9. Sudut semprot maksimum: 120 °
10. Kaméra tindak lanjut: Kaméra susun mariem cai, résolusi 1080P, sudut lega 60 °
11. Fungsi nyukcruk sumber panas Infrabeureum (opsional): Kalayan fungsi nyukcruk panon panas infra red, éta tiasa mendakan sareng ngalacak sumber panas ngalangkungan Imaging termal infra merah.
12. Tabung busa: Tabung busa tiasa digentos. Metode ngagantian nyaéta colokan gancang. Monitor cai seuneu tiasa nyemprotkeun cai, busa sareng cairan campuran, sahingga hiji shot tiasa dianggo pikeun sababaraha tujuan, sareng tiasa dialihkeun antara DC sareng mode semprot
4.3 Sistem pangintipan robotic :
Ngaliwatan kaméra infra red tetep dina pesawat awak sareng kaméra infra red tina panci / Dengdekkeun, éta tiasa ngalaksanakeun pangintipan jauh ngeunaan kaayaan lingkungan sareng pidéo situs kacilakaan; sareng ngalaksanakeun analisis lingkungan
1. ★ Konfigurasi sistem pangintipan: 2 Kaméra infrared-proof explosion-proof kaméra, 1 pan infrared / Dengdekkeun
2. ★ Modél deteksi sensing gas sareng lingkungan (opsional): dilengkepan ku sistem panyelidikan darurat panyalametan darurat nirkabel sareng detektor suhu sareng kalembaban, anu tiasa mendakan: suhu \ asor \ H2S \ CO \ CH4 \ CO2 \ CL2 \ NH3 \ O2 \ H2
4.4 Persépsi pidéo Robot:
1. ★ Jumlah sareng konfigurasi kaméra: Sistem video diwangun ku dua kaméra infrared-proof-body explosion-proof dina awak sareng hiji pan / Dengdekkeun infra merah. Éta tiasa ngawujudkeun gambar-gambar anu tiasa dititénan sateuacan dititénan, susukan mariem cai, sareng pangaturan pandang lengkep 360 derajat;
2. Pencahayaan Kaméra: Kaméra dina awak tiasa nyayogikeun gambar anu jelas dina kaayaan lampu handap 0,001LUX, kalayan anti kocok dinamis; kaméra kedah tiasa sacara épéktip sareng jelas moto pamandangan nalika nol panerangan sareng nampilkeunana dina layar LCD terminal operasi
3. Piksel kaméra: jutaan gambar definisi tinggi, resolusi 1080P, sudut lega 60 °
4. ★ Tingkat panyalindungan kaméra: IP68
5. Infrabeureum imager termal (opsional): dilengkepan imager termal infra red pikeun ngadeteksi sareng ngalacak sumber panasna; juru gambar termal infra red ngagaduhan fungsi anti goncangan gambar; éta ngagaduhan fungsi akuisisi gambar sareng transmisi real-time; éta ngagaduhan fungsi pamilarian sumber seuneu. Sareng alat uji coba kedahna ledakan-buktina, sertipikat aslina sayogi kanggo pamariksaan
4.5 Parameter konfigurasi terminal jauh:
1. Diménsi: 406 * 330 * 174mm
2. Sakabeh beurat mesin: 8,5kg
3. Paparan: henteu kirang ti 10 inci layar LCD kacaangan tinggi, 3 saluran sinyal sinyal video
4. waktos damel: 8h
5. fungsi dasar: kadali jauh sareng monitor diintegrasikeun tilu-buktina desain portabel jenis, sareng tali anu ergonomis; éta tiasa diawaskeun sareng dikawasa dina waktos anu sami, sareng lingkungan di sekitar tempat kajadian tiasa stabil ditepikeun ka pengendali jarak jauh, anu tiasa ditayangkeun sacara real-time Batre, sudut lungker robot, status sudut azimuth, inpormasi alarm konsentrasi gas beracun sareng bahaya , jst., kendalikan gerakan robot, maju, sareng muter; kontrol mariem cai pikeun ngalakukeun nepi, turun, kénca, katuhu, DC, atomisasi, ayun-diri sareng tindakan sanésna. Kalayan fungsi anti goncang gambar; ku akuisisi gambar hareup sareng tukang, sareng mariem cai sareng fungsi transmisi real-time, modeu transmisi data nyaéta transmisi nirkabel nganggo sinyal énkripsi.
6. Fungsi kontrol leumpang: Leres, hiji dua sumbu bahan gincu industri, hiji gén giwang sadar operasi fléksibel tina robot payun, mundur, belok kénca sareng bélok katuhu
7. Fungsi kontrol kaméra PTZ: Leres, hiji dua sumbu Joystick industri, hiji joystick tiasa ngendalikeun PTZ pikeun ngalakukeun gerakan luhur, handap, kénca sareng katuhu
8. Fungsi kontrol monitor cai: Leres, saklar jog-reset diri
9. Saklar pidéo: Leres, saklar jogét nyalira
10. Kontrol fungsi sabuk tow otomatis: Leres, saklar joging nyalira
11. Fungsi kontrol lampu: Leres, saklar ngonci nyalira
12. Alat bantu: tali taktak terminal kadali jarak jauh, tripod

4.6 Fungsi Internét :
1. fungsi GPS (opsional): GPS positioning, track can queried
2. ★ Éta tiasa dihubungkeun sareng platform manajemen awan robot (opsional): nami robot, modél, pabrikan, lokasi GPS, kakuatan batre, video, suhu, kalembaban, CO2, CO, H2S, CH4, CL2, NH3, O2 tiasa disambungkeun, data H2 dikirimkeun ka platform manajemén awan ngalangkungan jaringan 4G / 5G, sareng status robot tiasa diparios sacara real-time ngalangkungan PC / terminal mobile. Éta merenah pikeun komandan nyandak kaputusan sareng manajer peralatan pikeun ngatur sadaya siklus kahirupan robot
4,7 Batur :
★ Skéma transportasi darurat (opsional): robot trailer transportasi khusus atanapi robot kendaraan khusus

5. Konfigurasi Produksi
1. Robot pangintipan anu ngabeledug-témpé × 1
2. Terminal kadali jarak jauh genggem × 1
3. Car car body (54.6V) × 1 set
4. Carjer kadali jarak jauh (24V) × 1 set
5. Antenna (transmisi digital) × 2
6. Anténeu (transmisi gambar) × 3
7. Robot platform manajemén awan × 1 set (opsional)
8. Robot kendaraan darurat transportasi × ​​1 (opsional)

6. Sertifikasi Produk
1. ★ Sertifikasi panyalindungan kebakaran mesin sadayana: sadaya mesin parantos lulus inspeksi Pusat Pengawasan Kualitas Peralatan Nasional sareng Pusat Pamariksaan, sareng anu aslina disayogikeun kanggo rujukan
2. ★ Laporan pamariksaan bahan crawler pikeun robot pemadam kebakaran: laporan pamariksaan Batubara Batubara Nasional-ngabeledugkeun Kasalametan Kualitas Produk sareng Pusat Pamariksaan
3. ★ Alat panyalindungan cai otomatis parantos kéngingkeun patén penemuan ngalangkungan Kantor Harta Inteléktual Nagara, sareng anu aslina disayogikeun kanggo rujukan
4. ★ Gaduh parangkat lunak sistem robot pemadam kebakaran, sertipikat pendaptaran hak cipta parangkat lunak komputer, sareng nyayogikeun sertipikat aslina pikeun rujukan ka hareup.
8. Sértipikat sareng Laporan

8. Sértipikat sareng Laporan

Certificates and Reports02Certificates and Reports03  Certificates and Reports04Certificates and Reports01


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami