Alat EOD disetél

  • 36 Piece EOD Non-Magnetic Tool Kit

    36 Alat EOD Alat Non-Magnetik

    Alat pakakas non-magnét utamina ngagunakeun gangsa beryllium salaku bahan utama, sareng kagolong kana produk kelas IIC nasional. Éta dioperasikeun dina konsentrasi hidrogén 21% sareng henteu ngabedasan gas. Kusabab magnetisme bahan perunggu beryllium nyaéta nol, alat parunggu beryllium ogé disebut alat non-magnét, anu tiasa dina médan magnét. Operasi aman lingkungan. Nalika tanaga peledak miceun objék, alat-alatna tiasa nyegah percikan anu dihasilkeun ...