Robot EOD

  • ER3 (M) EOD robot

    ER3 (M) robot EOD

    Tinjauan robot EOD utamina dianggo pikeun nungkulan pancén anu patali sareng bahan peledak, sareng tiasa ogé dianggo pikeun mendakan medan anu sesah pikeun kahontal ku manusa. Manipulator EOD 6-tingkat-kabébasan tiasa muter dina sudut mana waé, sareng tiasa nyabut objék beurat dugi ka 55KG. Chassis nyoko kana crawler + struktur ayun ganda ayun, anu tiasa adaptasi sareng sababaraha rupa bumi sareng gancang merangan nyebarkeun. Dina waktos anu sasarengan, robot dilengkepan kontrol kabel sareng tiasa beroperasi jarak jauh ngalangkungan kabel handapeun jaringan antar ...
  • ER3 (H) EOD robot

    Robot ER3 (H) EOD

    Tinjauan robot EOD utamina dianggo pikeun nungkulan pancén anu patali sareng bahan peledak, sareng tiasa ogé dianggo pikeun mendakan medan anu sesah pikeun kahontal ku manusa. Manipulator EOD 6-tingkat-kabébasan tiasa muter dina sudut mana waé, sareng tiasa ngarebut obyék beurat dugi ka 100KG. Chassis nyoko kana struktur crawler, anu tiasa adaptasi sareng sagala rupa rupa bumi sareng gancang merangan nyebarkeun. Robotna dilengkepan serat optik kawat otomatis pamancar, anu tiasa dikontrol jarak jauh ku kawat upami jaringan antar ...
  • ER3 (S-1) EOD robot

    ER3 (S-1) robot EOD

    Tinjauan robot EOD utamina dianggo pikeun nungkulan pancén anu patali sareng bahan peledak, sareng tiasa ogé dianggo pikeun mendakan medan anu sesah pikeun kahontal ku manusa. Manipulator EOD 6-tingkat-kabébasan tiasa muter dina sudut mana waé, sareng tiasa ngarebut obyék beurat dugi ka 10,5KG. Chassis nyoko kana crawler + struktur ayun ganda ayun, anu tiasa adaptasi sareng sababaraha rupa bumi sareng gancang merangan nyebarkeun. Dina waktos anu sasarengan, robot dilengkepan kontrol kabel sareng tiasa beroperasi jarak jauh ngalangkungan kabel dina jaringan ...