Deukeut bor jempé

  • X8 Near silent drill

    X8 Deukeut bor jempé

    Fitur Produk X8 Silent Drill nganggo seueur bahan anu nyerep sora, low noise, gampang diperhatoskeun. Leutik, tiasa dibabawa, anjeun tiasa dianggo dina rohangan alit di jero komplek. Kalayan cincin lampu LED pikeun panyilidikan lingkunganana pangeboran anu gampang sareng pangukuran. Basajan, enteng sareng fleksibel, kagancangan ngeboran, torsi sareng ciri sanés. Tujuan utama sareng aplikasi X8 Silent Drill biasana dianggo dina kakuatan militér sareng pulisi anti pembajakan, investigasi anti terorisme sareng misio khusus ...
  • Silent Drill with dual motor

    Silent Bor sareng motor duaan

    1. Perkenalan C8 dual motor bor jempé mangrupikeun alat pangeboran low noise canggih. Nalika ngalaksanakeun tugas, aparat kapulisian tiasa ngebor liang dina témbok nganggo bor listrik anu sepi tanpa ditalungtik ku penjahat teras nganggo alat-alat profesional oray, sareng sajabana) Pikeun ngajajah kaayaan di bumi, utamina ngalangkungan témbok pikeun ngadeteksi kagiatan staf kamar. Éta kondusif pikeun pulisi gancang sareng akurat aksés ka musuh, dianggo dina rupa-rupa ...
  • Silent drill C7

    Bor jempé C7

    Tinjauan C7 caket bor jempé ogé disebat bor rendah. t nyaéta pikeun anti pikasieuneun, nyalametkeun sandera atanapi kaayaan panjagaan. Bor anu caket tiasa ngebor dina tembok tanpa ngagambar perhatian kriminal sareng lebetkeun usik panon oray pikeun ningali kaayaan. Alatna aya dina kasus bawa. Gampang nyetél sareng beroperasi. Sakabéh sistem set dipasang dina bungkus anu dikintunkeun gancang sareng gampang dioperasikeun. Aya 3 modél propulsion, kalebet sistem propelled ...