Manipulator teleskopik EOD

  • EOD Telescopic Manipulator  ETM-1.0

    EOD Telescopic Manipulator ETM-1.0

    Perkenalan singget Telecommunopic manipulator mangrupikeun salah sahiji alat EOD. Éta kalebet ku cakar mékanis, panangan mékanis, kotak batre, kontroller, sareng sajabana. Éta tiasa ngendalikeun cakar sacara kabuka sareng nutup, sareng ngahontal operasi cakar mékanis anu leres sareng layar LCD. Alat ieu dianggo kanggo sadaya pembuangan tulisan anu ngabeledug sareng cocog pikeun kaamanan umum, tarung seuneu sareng departemén EOD. Éta dirarancang pikeun nyayogikeun operator kamampuan 4 méter nangtung-off, janten ...