Detéktor gas tunggal

  • JCB4  Combustible CH4 Gas Detector

    JCB4 Detektor Gas CH4 Kaduruk

    Aplikasi: JCB4 portabel detéktor gas anu gampang dibakar mangrupikeun instrumén intrinsik anu aman sareng ngabeledug sareng didesain pikeun ngahalangan gas anu tiasa diduruk. Detektor gas kaduruk JCB4 mangrupikeun monitor gas tunggal anu murah sareng gratis, dirancang pikeun ngajagi tanaga tina paparan gas anu ngabahayakeun bahaya dina kaayaan anu paling parah. Sanaos ukuranana kompak, Detektor gas anu kaduruk JCB4 kalebet fitur anu biasana aya ngan ukur dina monitor multi-gas anu langkung ageung kalebet tampilan anu ageung, OLED, dina ...
  • portable SO2 sulfur dioxide Detector CELH50

    portabel SO2 sulfur dioksida Detektor CELH50

    Nomer Modél: CELH50 Kualifikasi: Sertipikat Kasalametan Tambang Batubara Aplikasi Sértipikasi Sértipikasi Inspéksi: Hiji detéktor SO2 mangrupikeun instrumen intrinsik anu aman sareng ngabeledug sareng didesain pikeun ngahalangan SO2. Detektor SO2 tunggal mangrupikeun monitor gas tunggal anu murah sareng gratis, dirancang pikeun ngajagi tanaga tina paparan gas SO2 bahaya dina kaayaan anu paling parah. Sanaos ukuranana kompak, detektor SO2 tunggal kalebet fitur anu biasana dipendakan ngan ukur ...
  • Portable O2 oxygen Detector

    Detéktor oksigén O2 portabel

    Nomer Modél: Kualifikasi CYH25: Sértipikat Kasalametan Tambang Batubara Aplikasi Sértipikasi Sertifikat Inspéksi: Portabel O2 detéktor mangrupikeun instrumen intrinsik anu aman sareng ngabeledug sareng didesain pikeun ngahalangan O2. Detéktor O2 portabel mangrupikeun monitor gas tunggal anu murah sareng gratis, dirancang pikeun ngajagi tanaga tina paparan gas O2 bahaya dina kaayaan anu paling parah. Sanaos ukuranana kompak, detéktor Portabel O2 kalebet fitur anu biasana aya ngan ukur dina ...
  • Ammonia Gas NH3 Monitor JAH100

    Amonia Gas NH3 Monitor JAH100

    Modél : Kualifikasi JAH100 : Sertifikat Kaamanan Tambang Batubara Sértipikasi Sertifikat Inspeksi Sertifikat Pengenalan Detektor amonia mangrupikeun alat éléktronik anu dianggo pikeun mendakan konsentrasi amonia di lingkungan sareng tiasa dibarengan ku anjeun. Nalika ngadeteksi yén konsentrasi amonia di lingkungan ngahontal atanapi ngaleuwihan nilai alarm anu tos ditangtoskeun, detektor amonia bakal ngirim sinyal alarm, lampu sareng geter geter. Hal ieu seueur dianggo dina sababaraha jinis ...
  • JHB4 Methane CH4 detector

    Detektor JHB4 Methane CH4

    Kualifikasi: Sértipikat Kasalametan Tambang Batubara Modél Sertipikasi Inspéksi Bélor-buktina: Aplikasi JHB4: Detéktor Gas Tiupan Infrabeureum mangrupikeun instrumen intrinsik anu aman sareng ngabeledug sareng didesain pikeun ngahambat konséntrasi Gas Anu Kaduruk dina hawa ambient teras-terasan sareng gancang. Éta nyoko kana téknologi infra merah NDIR kalayan akurasi tinggi sareng réspon gancang. Kisaran ukuran gas Pembakaran (CH4) nyaéta 0-5,0% atanapi 0-100% vol. Sanaos ukuranana kompak, anu Infrabeureum Co ...
  • portable H2 hydrogen Detector CQH100

    portabel H2 hidrogén Detektor CQH100

    Nomer Modél: Kualifikasi CQH100: Sértipikat Kasalametan Tambang Batubara Aplikasi Bértipikasi-Buktina Aplikasi Sértipikasi: Portabel H2 Detector mangrupikeun instrumen intrinsik anu aman sareng ledakan-buktina sareng dirancang pikeun ngahalangan H2 Detektor H2 Portabel mangrupikeun monitor gas tunggal anu murah sareng gratis, dirancang pikeun ngajagi tanaga tina paparan gas H2 bahaya dina kaayaan anu paling parah. Sanaos ukuranana kompak, detéktor H2 tunggal kalebet fitur anu biasana ngan ukur dina ...
  • Hydrogen Sulfide Sensor/H2S Meter

    Sénsor Hidrogén Sulfida / H2S Méter

    Model: GLH100 Application: GLH100 H2S Meter tiasa teras-terasan sareng otomatis ngarobih konsentrasi liang H2S janten sinyal listrik standar teras ngalirkeun ka alat-alat anu cocog. Éta tiasa nunjukkeun konsentrasi metana dina situ sareng ngagaduhan fungsi alarm transfinite anu tiasa didangukeun sareng visual. Éta tiasa nyambung sareng sistem monitoring, alat konci gas breaker sareng kakuatan angin. Hal ieu seueur dianggo dina bidang kerja pertambangan batubara, gua listrik sareng mékanis sareng balik ...
  • Portable Infrared CO2 gas detector CRG5H

    Detéktor gas CO2 Infrabeureum portabel CRG5H

    Kualifikasi: Sértipikat Kaamanan Tambang Batubara Aplikasi Sértipikasi Inspéksi Élmu-Sértip Aplikasi: Detéktor CO2 Infrabeureum mangrupikeun instrumen intrinsik anu aman sareng ngabeledug sareng didesain pikeun ngahambat konsentrasi CO2 dina hawa ambient teras-terasan sareng gancang. Éta nyoko kana téknologi infra merah NDIR kalayan akurasi tinggi sareng réspon gancang. Kisaran ukuran gas CO2 nyaéta 0-5.0%. Sanaos ukuranana kompak, detéktor CO2 Infrabeureum kalebet fitur biasana aya ngan ukur dina multi ...
  • Portable CO carbon monoxide Detector

    Detéktor CO karbon monoksida portabel

    Nomer Modél: CTH1000 CTH2000 CTH5000 CTH10000 Kualifikasi: Sértipikat Batubara Pertambangan Batubara Aplikasi Sértipikat Élmu Sertifikat Aplikasi: Detéktor CO Portable mangrupikeun instrumen intrinsik anu aman sareng ledakan-buktina sareng dirancang pikeun ngahalangan CO. Detektor CO Portable mangrupikeun béaya rendah, pangropéa -ngawas monitor gas tunggal anu dirancang pikeun ngajagi tanaga tina paparan gas CO bahaya dina kaayaan anu paling parah. Sanaos ukuranana kompak, detéktor CO portabel kalebet featu ...
  • CL2 Chlorine Gas Gas Monitor JLH100

    CL2 Monitor Gas Gas Klorin JLH100

    Kualifikasi: Sértipikat Kaamanan Tambang Batubara Modél Sértipikasi Inspéksi Ledakan-buktina: JLH100 Perkenalan Prinsip kerja tina detéktor gas klorin: Metode damel sénsor prinsip éléktrokimia nyaéta ngadeteksi jumlah difusi gas anu tangtu. Nyayogikeun deteksi gas pribadi anu pangsaéna, kinerja anu dipercaya, gampang dianggo, kokoh sareng awét. Cangkang palastik rékayasa anu kokohok tahan tahan sareng tabrakan anu tiasa kajantenan dina situs; layar ageung ...