Alat nyalametkeun seuneu listrik

  • Technical Data

    Data Téknis

    Jilid mesin DH65 Silinder, cm3 / cu.dina 61.5 / 3.8 Silinder bore, mm / inci 48 / 1.89 Stroke 34 / 1,34 Laju dianggurkeun, rpm 2600 Max. kagancangan, teu dibongkar, rpm 9500 Kakuatan, kw 3.5 Sistem ignition Produsén NGK Spark colokan BPMR7A Celah éléktroda, mm / inci 0,5 / 0,020 Sistem suluh sareng pelumasan Pabrikan Walbro Carburetor jinis HDA-232 Kapasitas bahan bakar 0.7 Beurat Tanpa suluh sareng motong agul, kg / pon 9,8 / 21,6 Sora tingkat Dina speed dianggurkeun, tingkat sora dB (A) kedah henteu ...
  • Digital generator set G1000i

    Digital generator set G1000i

    Fitur 1, unggal set generator parantos ngalaman uji kinerja anu ketat. Éta kalebet 50% beban, 75% momotan, 100% beban, 110% beban, sareng parios & verifikasi sadaya sistem kontrol, fungsi alarm sareng fungsi panyalindungan lirén. 2, bentukna leutik sareng ringan, throttle éléktronik sacara otomatis tiasa nyaluyukeun pasokan minyak numutkeun beban, sareng ngirangan konsumsi minyak sareng émisi karbon dioksida. 3, kaluaran gelombang sinus murni tiasa langsung ngajalankeun sadaya alat éléktronik presisi tinggi tanpa ...
  • Portable Rebar Cutter

    Cutter Rebar Portabel

    Model: KROS-25 Merek: Amérika QUIP Karakteristik: Lingkup motong: rebar, pipa baja sareng kabel Kami parantos kéngingkeun Sertifikasi TUV CE Jérman. Ringan, gampang digunakeun Unik built-in pump pump Éta ngagaduhan opat sayatan sareng bilah ganda. Daya batre: tiasa motong 25mm rebar salami 40 kali Téknis Spesifikasi Batré litium batré 24V, 2.0 AH Beurat (kalayan batré) 16kg Kinerja motong maksimum 25mm Cutting Force 16MT Cutting Speed ​​3s
  • Airlifting bag air cushion

    Bantal hawa kantong panginditan

    Kantong angkat hawa / Bantalan hawa Rentang Nyalametkeun korban dikubur ku reruntuhan Karya nyalametkeun di daérah gempa Nyalametkeun dina kacilakaan lalu lintas Nyalametkeun dina ruang terbatas Keuntungan Angkat ageung, tiasa angkat beurat tina 1 ton-71 ton. Kecepatan angkat gancang (10.000 kg per 4 detik) Permukaan kasar, desain non-slip Model QQDA-1/7 QQDA-3/13 QQDA-6/15 QQDA-8/18 QQDA-12/22 QQDA-19/27 QQDA- 24/30 QQDA-31/36 QQDA-40/42 QQDA-54/45 QQDA-64/51 Ukuran (cm) 15 * 15 22.5 * 22.5 30 * 30 38 * 38 45 * 4 ...
  • Self-contained air breathing apparatus with full face mask

    Aparat napas hawa mandiri ku masker beungeut pinuh

    Parangkat Breathing Level PPE / CE bijil EN 136: 1998 Parangkat panyalindungan pernapasan. Topéng rupa pinuh. Syarat, tés, nyirian. EN 137: 2006 Alat panyalindungan pernapasan. Piranti napas hawa dikomprés kabuka-nyalira ku masker wajah pinuh. Syarat, tés, nyirian. Over view Alat tekanan engapan hawa tekanan positip mangrupikeun alat pikeun ngambekan sareng mayungan awak manusa ku ngagunakeun hawa anu dikomprés salaku sumber gas. Ieu utamina dianggo dina merangan seuneu, kimia, ...
  • Rescue Tripod

    Nyalametkeun Tripod

    Model: JSJ-S Brand: TOPSKY Application The Rescue Tripod dilarapkeun ka témbok jero, gedong jangkung luhur sareng panyalametan jangkung sanésna. Éta dilengkepan abah kaamanan nyalametkeun sistemik sareng master lock. Pisan merenah pikeun pangguna pikeun dianggo. Éta cocog pikeun lembaga pemadam kebakaran sareng bantuan. Struktur Mainstay, sling, winch, Ring Protective Chain, dua master lock opsional, 2 abah sistemik, tali cekelan Key Feature 1. Leg legable didamel tina paduan lightweight kakuatan tinggi. Faktor kaamanan nyaéta ...
  • Twin Saw/Dual Saw

    Saw Kembar / Saw Sawanda

    Model: Aplikasi CDE2530 CDE2530 seueur dianggo dina bidang Seuneu, Nyalametkeun Darurat, Daya Listrik, konstruksi Telekomunikasi, arsitektur sipil, Pembongkaran sareng sajabina. Bahan motong: waja, tabung waja, kabel, aluminium (nganggo minyak pelumas), kai, témbok, plastik sareng sajabina. Karakteristik Ayeuna alat anu paling épisiénna. Dibutuhkeun ukur tilu detik pikeun panto aluminium paksaan. CDE2530 aman sareng dipercaya. Panel kontrol calakan diwangun dina mesin ragaji ...
  • MF15AGas masks

    Topeng MF15AGas

    Aplikasi gas topeng MF15A mangrupikeun perlengkapan pernapasan pelindung ganda sareng saringan kanistis. Éta sacara efektif tiasa mayungan wajah tanaga, panon sareng saluran pernapasan ti agén, agén perang biologis sareng karusakan debu radioaktif. Éta tiasa dianggo pikeun tanaga industri, pertanian, médis sareng ilmiah dina sababaraha bidang anu béda sareng pikeun angkatan darat, pulisi sareng pertahanan sipil. Komposisi sareng ciri-ciri Éta utamina dikarang ku réspirator topéng, kanist ganda sareng sajabina. Topéng diwangun ...
  • YYD05-20 Folding Electric Smoke Extractor

    YYD05-20 Exéktor Haseup Éléktrik Tilepan

    Tinjauan YYD05 / 20 kaseuseup haseup listrik anu tiasa diisi ulang, ukuranana alit, gampang dibawa, merenah pikeun mindahkeun, tiasa ngaluarkeun haseup kalayan gancang dina waktos anu pondok, ningkatkeun waktos nyalametkeun; téknologi angin anu kuat, tekanan angin super, pangaruh haseup haseup dina jarak 1-3 méter ti lawang Sasarengan, sacara efektif ngirangan suhu internal titik seuneu, ningkatkeun pisibilitas dina gedong, ngendalikeun seuneu dina sumber seuneu dina imah, ngirangan tingkat keracunan, hindarkeun patempuran seuneu ...
  • BS80 Electric expansion clamp

    BS80 Ékspansi listrik clamp

    Pambuka Ékspansi Ékspérimén clamp kalayan ékspansi, tearing, clamping sareng fungsi narik (kalayan ranté tarik), tiasa ngalaksanakeun operasi nyalametkeun beban tinggi, ngagunakeun paduan ringan anu kakuatan tinggi. Éta tiasa dibuka dina 1 detik anu tiasa ngirangan prosés nyalametkeun. Dua batré lithium 4AH kapasitas ageung ditagihkeun gancang sareng dianggo pikeun waktos anu lami pikeun nyumponan kabutuhan lingkungan nyalametkeun anu rumit. Parameter téknis utama : Dipeunteun kerja tekanan 72MPa Jarak ékspansi 650mm Max. exp ...
  • BC80 Electric cutting pliers

    BC80 Tang motong listrik

    Perkenalan Tang motong listrik tiasa gancang motong saluran pipa, pelat waja sareng waja bentuk khusus tina komponén kendaraan sareng struktur logam. Éta tiasa dibuka dina waktos 1s anu tiasa nyingkat prosés nyalametkeun. Dua batré lithium 4AH kapasitas ageung tiasa dicas gancang sareng waktos damel tiasa lami. Minuhan kabutuhan lingkungan nyalametkeun rumit. Parameter téknis utama: Dipeunteun tekanan kerja 80MPa Gunting gaya 680KN Motong diameter buleud (bahan Q235) ...
  • BC350 Electric Hydraulic Cutting Pliers

    BC350 listrik hidrolik tang tang

    Tinjauan Potong motong listrik mangrupikeun alat nyalametkeun hidrolik terpadu, dianggo pikeun motong sareng nyebarkeun operasi nyalametkeun; catu daya mandiri, teu kedah alat listrik éksternal, operasi portabel desain tubingless iraha sareng dimana waé mungkin; komponén utama dipaké penerbangan Aluminium Alloy, kakuatan tinggi, beurat enteng; elemen panyegelan sadayana diimpor ti Jérman. Aplikasi lingkup Nyalametkeun dina kacilakaan Lalu Lintas, kacilakaan bencana, khususna cocog pikeun nyalametkeun tempat tinggi sareng lapangan ...
12 Teras> >> Halaman 1/2