Alat akustik jarak jauh

  • TS-Micro portable loudspeaker system (LRAD Long range acoustic device)

    Sistem pengeras suara portabel TS-Micro (LRAD Alat akustik jarak jauh)

    Pedaran Produk: Spéker banter portabel mangrupikeun alat pertahanan anu cerdas pikeun ngabubarkeun balaréa tanpa noél sareng cilaka. Éta dirarancang pikeun nohonan operasi taktis atanapi réspon darurat anu peryogi nada peringatan anu jelas sareng pesen sora. Alatna tiasa ngaleupaskeun sora anu kuat anu matak hésé pisan pikeun jalma cicing di sakurilingna tanpa aya perlindungan. Produk ieu bakal nyayogikeun perwira penegak hukum sareng témbok sora énergi tinggi anu henteu katingali nalika dealin ...