jammer frékuénsi

  • Portable frequency jammer

    Jammer frékuénsi portabel

    1. Tinjauan Instrumén ieu utamina dianggo pikeun tanaga EOD pikeun mindahkeun atanapi miceun bahan peledak anu curiga; ngeureunkeun komunikasi nirkabel antara tanaga bahaya; karya kaamanan pikeun kagiatan tanaga penting; padamelan rahasia pikeun tempat-tempat rapat anu penting, jst. power Daya ngirimkeun tinggi Jammer sinyal nirkabel: kakuatan ngirimkeun rata-rata 200W-250W, konsumsi kakuatan> 800W. Coverage sinyalna Seueur sadaya band frékuénsi Seueur nutupan sumberdaya frékuénsi dina pita frékuénsi 20MHz-2700MHz, ...