Pakakas pareum seuneu

  • QXWT50 Water mist system (Trolley)

    Sistem kabut Cai QXWT50 (Trolley)

    Aplikasi Éta parantos nerapkeun téknologi aerodinamika canggih tina aplikasi rékayasa aliran anu ngalibatkeun campuran cairan / gas pikeun nyiptakeun sistem kabut cai séri QXW. Trolley Kombinasi Guns anu canggih pisan sareng sistem suplai troli ngajantenkeun troli seri QXW mangrupikeun pilihan anu paling aman sareng idéal pikeun nanganan seuneu ukuran sedeng. Trolley séri QXW mangrupikeun solusi tarung seuneu anu ideal pikeun tambang batubara, gudang, bengkel sareng situs konstruksi tempat bahan-bahan anu nyalaan disimpen ...
  • QXWT35 Water mist system (Trolley)

    Sistem kabut Cai QXWT35 (Trolley)

    Aplikasi Éta parantos nerapkeun téknologi aerodinamika canggih tina aplikasi rékayasa aliran anu ngalibatkeun campuran cairan / gas pikeun nyiptakeun sistem kabut cai séri QXW. Trolley Kombinasi Guns anu canggih pisan sareng sistem suplai troli ngajantenkeun troli seri QXW mangrupikeun pilihan anu paling aman sareng idéal pikeun nanganan seuneu ukuran sedeng. Trolley séri QXW mangrupikeun solusi tarung seuneu idéal pikeun tambang batubara, gudang, bengkel sareng situs konstruksi dimana bahan-bahan anu tiasa diduruk disimpen ...
  • QXWB-22 Forest Fire Mobile High Pressure Water Mist Fire Extinguishing Device

    QXWB-22 Leuweung Seuneu Mobile Tekanan Tinggi Cai Halimun Parabot Ngusir Alat

    Fitur 1.Produk Jet jauh Kaamanan praktis Mudah dibawa antar muka Tipping operasi saderhana Operasi gelut seuneu gancang 2.spésifikasi Mesin mesin béngsin (HP): 1.8 Tekanan kerja (mpa): 5,8 ~ 6.0 Aliran dinilai (L / mnt): 4,0 Kisaran rata-rata ( m): 8.0 (atomisasi) 12.5 (DC) Volume kantong cai (L): 22 Waktos kerja teras-terasan per kantong cai (mnt): 90 beurat Net (kg): 11.0 Diménsi (mm): 350x280x550 Lingkup aplikasi: Kelas A , B, C sareng seuneu alat-alat hirup. Konfigurasi: 2 kantong cai gelut seuneu, ...
  • LT-QXWB16 Electric backpack type fine water mist fire extinguishing device

    LT-QXWB16 Electric backpack type fine water mist fire extinguishing alat

    Bubuka Produk ieu mangrupikeun pompa cai anu disetir ku motor anu ngahasilkeun tekanan tina aliran cai anu tangtu. Saatos ngendalikeun tekanan sareng aliran aliran cai, éta disemprot ku senapan semprot khusus anu tiasa ngahasilkeun halimun cai halus pikeun mareuman seuneu. Alat anu dirobih disayogikeun kalayan rupa-rupa panyalindungan sapertos tekanan sareng watesan ayeuna, panyalindungan kakurangan cai, sareng panginget anu lemah. Sistemna henteu ngagaduhan kapal tekanan. Éta lengkep ngajawab bahaya anu disumputkeun ...
  • QXWB15Water mist system (Backpacks)

    Sistem kabut QXWB15Water (Ransel)

    Aplikasi Éta parantos nerapkeun téknologi aerodinamika canggih tina aplikasi rékayasa aliran anu ngalibatkeun campuran cairan / gas pikeun nyiptakeun sistem kabut cai séri QXW. Backpacks Kami ngahususkeun kana ngamangpaatkeun téknologi kabut cai dina format portabel anu parantos masihan kamampuan pemadam kebakaran dina kamampuan anyar di panjuru dunya. Produk portabel mawa réduksi anu signifikan dina waktos respons, aksés anu hadé sareng pemadam kebakaran anu efisien sahingga ngabantosan ngadalikeun seuneu dina tahap awal. Ransel mangrupikeun ...
  • QXWB12 Water mist system Backpacks

    QXWB12 Cai halimun Ransel

    Sistem kabut cai sistem seuneu halimun cai Kualifikasi: EN, CE-EN3 CN Sertipikat Kaamanan Batubara; Tinjauan Sertifikasi Tinjauan Sistem kabut cai ransel merenah pikeun dibawa ku petugas pemadam kebakaran lebet ka tempat bencana seuneu. Ku sabab éta tiasa ngirangan waktos réaksi pikeun pemadam kebakaran sareng ngirangan karusakan spésifikasi Téknis Agén pemusnahan Tangki agén ngeusian kapasitas 12 liter Bahan Bahan stainless steel Tekanan Tekanan 7,5 bar Botol gas propél Me ...
  • Dry power fire extinguisher

    Alat pemadam kebakaran listrik garing

    Lokasi pamasangan: Anggo kurung sareng baut pikeun ngalereskeun bola pemadam kebakaran dina bahaya seuneu. Lingkungan anu berlaku: Leuweung, gudang, dapur, balanja, kapal, mobil sareng daérah rawan seuneu séjén. Genep ciri: 1. Ringan sareng portabel: ngan 1.2Kg, sadaya jalma tiasa ngagunakeunana kalayan bébas. 2. Operasi saderhana: Ngan alungkeun bola pemadam seuneu kana sumber seuneu atanapi pasang di tempat anu gampang dibakar. Nalika éta mendakan seuneu anu kabuka, éta tiasa memicu ...
  • Mobile high pressure water mist fire extinguishing device

    Alat pemadam kebakaran cai tekanan tinggi sélulér

    1. Pedaran produk Alat pemadam kebakaran cai tekanan tinggi Mobile cocog pikeun pamadam kebakaran di bengkel bengkel ageung, tempat komérsial, komunitas, stasiun, torowongan, gudang, kamar mesin, alun-alun, proyek konstruksi sareng sajabina. Alatna kompak dina jilidna, gampang dipindahkeun, tiasa ngahontal situs seuneu kalayan gancang, sareng operasi saderhana sareng merenah. Pilih mesin bénsin salaku sumber kakuatan, gampang dianggo sareng dijaga, tiasa nyayogikeun listrik terus-terusan. Kabut cai tekanan tinggi wat ...
  • PZ40Y Trolley type medium double foam generator

    PZ40Y Trolley tipe sedeng generator busa sedeng

    Latar produk ● Seuneu ngarujuk kana musibah anu disababkeun ku kabeurangan di luar kendali dina waktos atanapi rohangan. Dina standar anyar, seuneu dihartikeun salaku ngaduruk kaluar tina kendali dina waktos atanapi rohangan. ● Diantara sagala rupa bencana, kahuruan mangrupikeun bencana utama anu paling sering sareng paling umum ngancam kasalametan umum sareng pamekaran sosial. Kamampuh manusa ngagunakeun sareng ngendalikeun seuneu mangrupikeun simbol anu penting pikeun kamajuan peradaban. Kusabab kitu, riwayat panggunaan seuneu sareng histo ...
  • PZ8Y Handheld medium multiple foam generator

    PZ8Y Genggem sedeng sababaraha generator busa

    Nami Genggam sedeng sababaraha generator busa Model PZ8Y Brand Topsky produsén Jiangsu Topsky calakan Téhnologi Co., Ltd. Gambar 1. Perkenalan Produk PZ20YS genggeman sedeng sababaraha generator busa gaduh épék seuneu anu hadé sareng kamampuan isolasi. Éta nyegah hawa sareng cairan kaduruk tina lebet kana area pembakaran dina permukaan zat pembakaran, sareng langkung épéktip nalika ngirangan konsentrasi ...
  • MPB18 knapsack compressed air foam fire extinguishing device

    MPB18 knapsack alat-alat pemadam kebakaran hawa busa dikomprés

    1. Perkenalan produk Ku kamajuan gancang prosés modérnisasi, kaayaan seuneu janten beuki rumit. Khususna, perusahaan pétrokimia ngalaman langkung seueur kaayaan darurat dina prosés produksi sadidinten. Sakali kacilakaan musibah kimia bahaya, éta bakal ngadadak, nyebar gancang sareng rupa-rupa cilaka. , Aya seueur cara cilaka, deteksi henteu gampang, nyalametkeun sesah, sareng lingkungan najis. Dina tanggepan kaayaan darurat sapertos ...