Detéktor gas

  • Hand-held laser remote methane gas leak detector (JJB30)

    Detektor bocor gas metana jarak jauh laser anu dicekel ku tangan (JJB30)

    1. Tinjauan Detektor kebocoran gas metana jarak jauh laser anu nganggo Tangan nganggo téknologi laser spéktroskopi (TDLAS) anu tiasa ditetepkeun pikeun gancang sareng akurat ngadeteksi bocor gas dina jarak 30 méter. Pagawe sacara efektif tiasa ngadeteksi daérah anu tiasa dijangkau atanapi bahkan henteu kahontal di daérah anu aman, sapertos jalan anu sibuk, saluran pipa anu ditangguhkeun, risers tingkat tinggi, pipa transmisi jarak jauh, sareng kamar anu teu dijalankeun. Pamakéan henteu ngan ukur sacara efektif ningkatkeun épisiénsi sareng kualitas pamariksaan leumpang, tapi ogé ngamungkinkeun ...
  • JJB30-2new type Hand-held laser remote methane gas leak detector

    Tipe JJB30-2new Hand-diayakeun laser bocor gas metana jauh detektor

    1. Tinjauan Detektor kebocoran gas metana jarak jauh laser anu nganggo Tangan nganggo téknologi laser spéktroskopi (TDLAS) anu tiasa ditetepkeun pikeun gancang sareng akurat ngadeteksi bocor gas dina jarak 30 méter. Pagawe sacara efektif tiasa ngadeteksi daérah anu tiasa dijangkau atanapi bahkan henteu kahontal di daérah anu aman, sapertos jalan anu sibuk, saluran pipa anu ditangguhkeun, risers tingkat tinggi, pipa transmisi jarak jauh, sareng kamar anu teu dijalankeun. Pamakéan henteu ngan ukur sacara efektif ningkatkeun épisiénsi sareng kualitas pamariksaan leumpang, tapi ogé ngamungkinkeun dina ...
  • Hand-held laser remote methane gas leak detector(JJB30)

    Detektor bocor gas metana jarak jauh laser anu dicekel ku tangan (JJB30)

    1. Overview Detektor kebocoran gas metana jarak jauh laser anu dicekel ku téknologi canggih téknologi canggih anu ngadeteksi bocor métan tina jarak anu jauh. Mangrupikeun generasi anyar produk deteksi kabocoran, anu ningkatkeun pisan épisiénsi sareng kasalametan jalan-jalan pamariksaan, alatna sayogi, dikenal sacara lega di dunya. Éta nganggo spéktroskopi laser anu tiasa ditata (TDLS) pikeun gancang ngadeteksi kabocoran gas dugi ka 30 méter jauhna. Jalma sacara efektif tiasa ngadeteksi daérah anu tiasa dijangkau atanapi henteu kahontal dina daérah anu aman, ...
  • YQ7 multi-gas detector

    Detéktor multi-gas YQ7

    Kategori Deteksi Standar: CH4 \ O2 \ CO \ H2S \ CO2 \ SO2, suhu 1. Pompa internal anu kuat nyayogikeun aliran kontinyu 2. Pangukuran suhu anu unik 3. Tiasa ngadeteksi genep gas sareng suhu anu béda. Sensor opsional sayogi pikeun ngukur laju angin, tekanan sareng kalembaban. 4. Impor-kinerja tinggi sensor 5. Sepenuhnya cocog Tianyun TS-CLOUD sistem manajemen kalibrasi otomatis 6. 24 jam catetan pangukuran gancang 7. Tampilan definisi tinggi 8. Kasar polikarbonat ...
  • JCB4  Combustible CH4 Gas Detector

    JCB4 Detektor Gas CH4 Kaduruk

    Aplikasi: JCB4 portabel detéktor gas anu gampang dibakar mangrupikeun instrumén intrinsik anu aman sareng ngabeledug sareng didesain pikeun ngahalangan gas anu tiasa diduruk. Detektor gas kaduruk JCB4 mangrupikeun monitor gas tunggal anu murah sareng gratis, dirancang pikeun ngajagi tanaga tina paparan gas anu ngabahayakeun bahaya dina kaayaan anu paling parah. Sanaos ukuranana kompak, Detektor gas anu kaduruk JCB4 kalebet fitur anu biasana aya ngan ukur dina monitor multi-gas anu langkung ageung kalebet tampilan anu ageung, OLED, dina ...
  • YQ7 Multi-gas Detector

    Detektor Multi-gas YQ7

    1. Pompa internal anu kuat nyayogikeun aliran kontinyu 2. Pangukuran suhu unik 3. Tiasa ngadeteksi genep gas sareng suhu anu bénten-bénten. Sensor opsional sayogi pikeun ngukur laju angin, tekanan sareng kalembaban. 4. Impor-kinerja tinggi sensor 5. Sepenuhnya cocog Tianyun TS-CLOUD sistem manajemen kalibrasi otomatis 6. 24 jam catetan pangukuran gancang 7. Tampilan definisi tinggi 8. cangkang polikarbonat kasar, gampang dicekel 9. Tombol ageung cocog pikeun ngoperasikeun sarung tangan 10. Uni ...
  • Wireless Multi-Gas Detector CD4X

    Detektor nirkabel Multi-Gas CD4X

    Model : CD4X Brand: TOPSKY Application: CD4X digunakeun pikeun uji CH4 (0-4%), CO2 (0-5%), CO (0-1000ppm), O2 (0-25%) dina waktos anu sami. Alat ieu tiasa dipercaya sareng gampang dianggo. Éta cocog pikeun ledakan gas sareng batubara sareng gas dina kaayaan bahaya. Anjeun tiasa ngagantungkeun éta dina wajah kerja tambang batubara sareng balikkeun jalan udara. Fitur Utama: Modeu Tampilan: dua garis, opat digit, tabung tampilan digital beureum 2,3 inci, Anjeun tiasa ningali jelas pisan dina 30 méter. 200-1000Hz Frékuénsi sareng data kawat RS485 ...
  • portable multi-gas detector CD4A

    portabel multi-gas detéktor CD4A

    Kualifikasi: Sertifikat Kasalametan Batubara Pertambangan Batubara Modél Sertifikasi Inspéksi: CD4A Spésifikasi 1. ngadeteksi CH4, O2, CO, CO2 dina waktos anu sami 2. garansi 2 taun 3. Setopints alarm anu rendah sareng tinggi anu tiasa diatur 4.Exibd I IP54 Aplikasi : CD4 (A) portabel Multi-gas detector mangrupikeun instrumén intrinsik anu aman sareng ngabeledug sareng didesain kanggo ngahalangan gas. Éta tiasa sakaligus ngawaskeun dugi ka opat bahaya atmosfir kalebet karbon monoksida (CO), oksigén (O2), combu ...
  • iR119 wireless gas detector

    detéktor gas nirkabel iR119

    Fitur utama: iR119 mangrupikeun pangiriman data jarak jauh nirkabel anu praktis pikeun detéktor gas komposit, pangiriman data real-time ngalangkungan peringatan modul nirkabel internal, nganggo parangkat lunak monitoring, panarima sacara sakaligus sababaraha akuisisi data dua arah PAD IR119 sareng kontrol, nyayogikeun nyata- inpormasi deteksi waktos sareng aktipkeun sinyal alarm nalika médan tolok konsentrasi gas. IR119 ngagaduhan fungsi pamrograman sareng tiasa nampung hiji dugi ka lima sénsor tiasa dianggo pikeun ngadeteksi gas beracun ...
  • VOC volatile organic compounds gas detector

    Detéktor gas senyawa organik volat VOC

    Kualifikasi: Sértipikat Kaamanan Tambang Batubara Modél Sértipikasi Inspéksi Ledakan-buktina: iGas Pro PID VOC Aplikasi: iGas Pro PID ngagambarkeun téknologi PID anu canggih. i Gas Pro PID VOC mangrupikeun detektor VOC warna pribadi pangleutikna sa dunya. Éta tiasa ngadeteksi sadaya jinis VOC dina kaayaan suhu sareng kalembaban anu bénten. Tésana gancang, dipercaya sareng akurat. Éta dilarapkeun kana kaayaan damel anu bahaya dimana gas beracun atanapi tiasa diduruk. Éta tiasa nyayogikeun e ...
  • CD10  Portable Multi-Gas Detector

    Detektor Multi-Gas Portabel CD10

    Fitur: Jinis pangukuran ngahontal 10 jinis Anjeun tiasa ngukur laju deteksi gas multifungsi gas Pompa sampling internal, tiasa diwatesan jarak jauh jarak jauh Batré anu tiasa diganti, éta lumangsung 120H Pambuka: Gas méter Terminator CD10 alarm detéksi portabel multifungsi portabel alarm anu terintegrasi tinggi ukuran instrumentasi portabel metana, karbon dioksida, sulfur dioksida, oksigén, karbon monoksida, hidrogén sulfida, laju angin, suhu, kalembaban, tekanan atmosfir. Gedé 3,7-di ...
  • Portable CH4,O2,CO,H2S multi-gas detector CD4

    Portabel CH4, O2, CO, H2S multi-gas detéktor CD4

    Aplikasi: CD4 portabel Multi-gas detector mangrupikeun instrumén intrinsik anu aman sareng ledakan-buktina sareng dirancang pikeun ngahalangan gas. Éta sacara sakaligus tiasa ngawaskeun dugi ka opat bahaya atmosfir kalebet karbon monoksida (CO), oksigén (O2), gas bakar (% LEL), sareng hidrogén sulphida (H2S). Compact sareng lightweight, CD4 portable Multi-gas detector ngaktifkeun alarem, visual sareng alarm ngageter nalika kaayaan alarm atanapi low. Detektor multi-gas portabel CD4 teu aya bandinganna ...
1234 Teras> >> Halaman 1/4