Alat-alat pulisi & militér

  • SR223B UAV detection radar

    Radar detéksi SR223B UAV

    1.Produk fungsi sareng panggunaan SR223 radar utamina diwangun ku 1 radar array, 1 integrated control box sareng 1 turntable. Ieu dianggo pikeun deteksi, waspada sareng udagan indikasi mikro / drone sipil alit di daérah konci sapertos panjara, paméran, sareng markas-markas militér. Inpormasi lintasan sapertos posisi, jarak, jangkungna sareng gancang target dibéré. 2. spésifikasi produk utama Parameter kinerja Item Sistem kerja sistem Asép Sunandar Sunarya (scan mesin azimuth + pitch phas ...
  • Desktop Dangerous Liquid Detector

    Desktop Detektor Cair Bahaya

    Ikhtisar: LT-600 Desktop detektor cair bahaya mangrupikeun jinis detektor cair bahaya. Téknologi ieu parantos ngahontal tingkat tinggi. Produk sacara otomatis tiasa ngadeteksi cairan bahaya anu ngabahayakeun, ngabeledug sareng korosif sareng sacara efektif nyegah cairan anu ngandung cairan bahaya (anu tiasa nyababkeun pembakaran atanapi ledakan) lebet ka area kaamanan. Mangrupikeun fasilitas uji coba anu diperyogikeun pikeun stasiun, subway, instansi pamaréntah, stadion sareng padumukan anu padet sareng impor ...
  • W38M  Explosive Disruptor

    Gangguan ngabeledug W38M

    1. Overview W38M Disruptor explosive utamina dianggo pikeun disintegrasi bahan peledak atanapi bungkus anu teu dikenal. Éta tiasa nyumponan kabutuhan kaamanan nalika pulisi khusus nyandak tugas EOD kontra-terorisme. W38M tiasa ngaleungitkeun résiko sareng mastikeun kasalametan pulisi khusus. Gangguan peledak W38M tiasa dianggo dina kaayaan anu henteu kanyahoan bahan peledak. Éta aman, dipercaya sareng kuat ngancurkeun kakuatan. 2. Ukuran Spésifikasi : 500mm * 440mm * 400mm Beurat: 21kg Panjang peluncur : 500mm Launcher diameter: ...
  • Police shield with alarm

    Pulisi tameng ku alarm

    Pelindung anu ngagurilap ngahijikeun ngahijikeun sareng dispersi acousto-optik, anu ngagaduhan fungsi sorotan herang sareng bubar sonic masing-masing, sareng tiasa ogé dianggo salaku paréntah sareng propaganda. Hurungkeun saklar kakuatan tameng, méteran tampilan voltase biasana mikeun tegangan (tampilan 10 ~ 12V), maka anjeun tiasa ngoperasikeun cahaya anu kuat, bubarkeun gelombang sora sareng operasi ngagorowok masing-masing. Dua fungsi dispersal tiasa dianggo misah atanapi sakaligus. Tingali ...
  • TS-Micro portable loudspeaker system (LRAD Long range acoustic device)

    Sistem pengeras suara portabel TS-Micro (LRAD Alat akustik jarak jauh)

    Pedaran Produk: Spéker banter portabel mangrupikeun alat pertahanan anu cerdas pikeun ngabubarkeun balaréa tanpa noél sareng cilaka. Éta dirarancang pikeun nohonan operasi taktis atanapi réspon darurat anu peryogi nada peringatan anu jelas sareng pesen sora. Alatna tiasa ngaleupaskeun sora anu kuat anu matak hésé pisan pikeun jalma cicing di sakurilingna tanpa aya perlindungan. Produk ieu bakal nyayogikeun perwira penegak hukum sareng témbok sora énergi tinggi anu henteu katingali nalika dealin ...
  • ER3 (M) EOD robot

    ER3 (M) robot EOD

    Tinjauan robot EOD utamina dianggo pikeun nungkulan pancén anu patali sareng bahan peledak, sareng tiasa ogé dianggo pikeun mendakan medan anu sesah pikeun kahontal ku manusa. Manipulator EOD 6-tingkat-kabébasan tiasa muter dina sudut mana waé, sareng tiasa nyabut objék beurat dugi ka 55KG. Chassis nyoko kana crawler + struktur ayun ganda ayun, anu tiasa adaptasi sareng sababaraha rupa bumi sareng gancang merangan nyebarkeun. Dina waktos anu sasarengan, robot dilengkepan kontrol kabel sareng tiasa beroperasi jarak jauh ngalangkungan kabel handapeun jaringan antar ...
  • ER3 (H) EOD robot

    Robot ER3 (H) EOD

    Tinjauan robot EOD utamina dianggo pikeun nungkulan pancén anu patali sareng bahan peledak, sareng tiasa ogé dianggo pikeun mendakan medan anu sesah pikeun kahontal ku manusa. Manipulator EOD 6-tingkat-kabébasan tiasa muter dina sudut mana waé, sareng tiasa ngarebut obyék beurat dugi ka 100KG. Chassis nyoko kana struktur crawler, anu tiasa adaptasi sareng sagala rupa rupa bumi sareng gancang merangan nyebarkeun. Robotna dilengkepan serat optik kawat otomatis pamancar, anu tiasa dikontrol jarak jauh ku kawat upami jaringan antar ...
  • ER3 (S-1) EOD robot

    ER3 (S-1) robot EOD

    Tinjauan robot EOD utamina dianggo pikeun nungkulan pancén anu patali sareng bahan peledak, sareng tiasa ogé dianggo pikeun mendakan medan anu sesah pikeun kahontal ku manusa. Manipulator EOD 6-tingkat-kabébasan tiasa muter dina sudut mana waé, sareng tiasa ngarebut obyék beurat dugi ka 10,5KG. Chassis nyoko kana crawler + struktur ayun ganda ayun, anu tiasa adaptasi sareng sababaraha rupa bumi sareng gancang merangan nyebarkeun. Dina waktos anu sasarengan, robot dilengkepan kontrol kabel sareng tiasa beroperasi jarak jauh ngalangkungan kabel dina jaringan ...
  • 36 Piece EOD Non-Magnetic Tool Kit

    36 Alat EOD Alat Non-Magnetik

    Alat pakakas non-magnét utamina ngagunakeun gangsa beryllium salaku bahan utama, sareng kagolong kana produk kelas IIC nasional. Éta beroperasi dina konsentrasi hidrogén 21% sareng henteu ngabedasan gas. Kusabab magnetisme bahan perunggu beryllium nyaéta nol, alat parunggu beryllium ogé disebut alat non-magnét, anu tiasa dina médan magnét. Operasi aman lingkungan. Nalika tanaga peledak miceun objék, alat-alatna tiasa nyegah percikan anu dihasilkeun ...
  • TFDY-03 Style Bulletproof Vest with Accessories

    TFDY-03 Style Bulletproof Vest kalayan Asesoris

    Modél No Ukuran Perlindungan Area Tingkat Lindungan Beurat (kg) TFDY-03 S 0.28㎡ NIJ IIIA Pikeun 9mm & .44 Mag 3,3 M 0,30㎡ NIJ IIIA Pikeun 9mm & .44 Mag 3.4 L 0.32㎡ NIJ IIIA Pikeun 9mm & .44 Mag 3.5 XL 0.34㎡ NIJ IIIA Pikeun 9mm & .44 Mag 3.7 XXL 0.37㎡ NIJ IIIA Pikeun 9mm & .44 Mag 3.9 3XL 0.39㎡ NIJ IIIA Pikeun 9mm & .44 Mag 4.0 4XL 0.42㎡ NIJ IIIA Pikeun 9m ...
  • TFDY-2 Tactical Style Bulletproof Vest

    TFDY-2 Taktis Style Bulletproof Vest

    Gambar & No. Ukuran Perlindungan Area Tingkat Perlindungan Beurat (kg) TFDY-2 S 0.26㎡ NIJ IIIA Pikeun 9mm & .44 Mag 3.0 M 0.28㎡ NIJ IIIA Pikeun 9mm & .44 Mag 3.1 L 0.30㎡ NIJ IIIA Pikeun 9mm & .44 Mag 3.2 XL 0.32㎡ NIJ IIIA Pikeun 9mm & .44 Mag 3.3 XXL 0.34㎡ NIJ IIIA Pikeun 9mm & .44 Mag 3.5 3XL 0.36㎡ NIJ IIIA Pikeun 9mm & .44 Mag 3.6 * MOLLE Webbing di hareup sareng tukang * Nutupan payun, tukang sareng perlindungan sisi * Hareup ...
  • R002 Common Style Bulletproof Vest

    R002 Umum Gaya Bulletproof Vest

    Modél No. Ukuran Perlindungan Area Perlindungan Tingkat Beurat (kg) R002 S 0.26㎡ NIJ IIIA Pikeun 9mm & .44 Mag 2.4 M 0.28㎡ NIJ IIIA Pikeun 9mm & .44 Mag 2.5 L 0.30㎡ NIJ IIIA Pikeun 9mm & .44 Mag 2.6 XL 0.32㎡ NIJ IIIA Pikeun 9mm & .44 Mag 2.7 XXL 0.34㎡ NIJ IIIA Pikeun 9mm & .44 Mag 2.8 3XL 0.36㎡ NIJ IIIA Pikeun 9mm & ...
123 Teras> >> Halaman 1/3