Panto panto

  • PB6 Pneumatic door opener

    PB6 Pembuka panto pneumatik

    Pambuka Produk Pembuka panto pneumatik PB6 mangrupikeun sistem kabuka panto kontrol hawa, anu diperyogikeun alat kaamanan pikeun merangan seuneu, anti térorismeu sareng perusahaan ageung. Kaunggulan 1) Kuat: tiasa muka panto kaamanan di luar sareng di luar dina waktos anu pondok; Tiasa pegat nepi ka 15 jepret Panto tingkat kaamanan tingkat; mangrupikeun alat putus anu paling kuat anu langsung ngarahkeun panto dina dunya. 2) Kaamanan: teu aya unsur unsur listrik, teu aya minyak hidrolik, teu sieun ku seuneu, bahan peledak aya ...
  • DB6 Electric hydraulic door opener

    Pembuka panto hidrolik DB6 Listrik

    1.Introduksi pemutus panto listrik-hidrolik DB6 didamel tina bahan komposit kakuatan tinggi, janten tahan ku tekanan tinggi, suhu luhur sareng tiis, sahingga cocog pikeun dianggo dina rupa-rupa lingkungan anu rumit. Awak komposit kakuatan tinggi ngajantenkeun lampu dina beurat sareng desain struktur anu indah, anu ngajantenkeun idéal pikeun dipasang gancang sareng panggunaan anu merenah. Sendi anu nyambungkeun gancang dianggo antara sababaraha komponén pemecah listrik-hidrolik DB6. Anu ...