Alat kaamanan tambang

  • ZYX120  Isolated Compressed Oxygen Self-Rescuer

    ZYX120 Terisolasi Oksigén Timer Penyelamat

    Aplikasi ZYX120 Isolated Compressed Oxygen Self-Rescuer (singkatan pikeun self-penyelamat) ngadopsi oksigén komprési médis salaku sumber hawa na. Éta mangrupikeun sistem panyalindungan napas pribadi sirkuit anu terasing anu ngagaduhan karakter résistansi pernapasan alit, suhu aspirasi anu rendah, merenah, aman sareng dipercaya, tiasa dianggo deui, sareng sajabana. Hal ieu sacara umum dilarapkeun pikeun tambang batubara sareng lingkungan anu najis ku racun gas atanapi kakurangan tina gas oksigén. Jalma damel ngagem eta ...
  • ZY45 Insulated Compressed Oxygen

    ZY45 Insulated Compressed Oksigén

    Insulated Compressed Oxygen Self-Rescuer Model: ZYX45 Waktos: 45 Menit 45 Menit durasi penambangan nyalira aya penyelamat diri, alat pelindung pribadi pertambangan Kualifikasi: Tambang Batubara Tambang Sertifikat Éksplorasi Élmu Sértipikasi Aplikasi Sértipikasi The ZYX45 Komprési Oksigen Timer nyalira (pondok pikeun nyalira -rescuer) ngadopsi oksigén komprési médis salaku sumber hawa na. Mangrupikeun sistem perlindungan napas pribadi sirkuit anu terasing anu ngagaduhan karakter leutik ...
  • Hours Self-contained breathing apparatus

    Jam Aparat napas mandiri

    Aplikasi Iraha waé tim darurat nyalametkeun nyawa atanapi mareuman seuneu, di luhur atanapi handapeun taneuh, HYZ4 (B) Alat Pernapasan Sirkuit Tertutup Diri milikna sorangan. Naha dianggo nalika nyalametkeun atanapi merangan misi di tambang, torowongan atanapi saluran karéta bawah tanah dimana aya gas bahaya atanapi oksigén anu teu cekap darurat, HYZ4 (B) Alat Pernapasan Sirkuit Tertutup Diri mangrupikeun pilihan kahiji. Langkung ti 10.000 pangguna propésional ngandelkeun Closed mandiri HYZ4 (B) ...
  • Hours Self-Contained Closed Circuit Breathing Apparatus

    Jam Perangkat Pernapasan Sirkuit Ditutup Diri

    aparat napas darurat portabel) (Aparat Pernapasan 4 Jam) Kualifikasi: Sértipikat Tambang Batubara Batubara Élmu Aplikasi Ékspéripikasi Sértipikasi Inspéksi Iraha waé tim darurat nyalametkeun nyawa atanapi mareuman seuneu, di luhur atanapi di handapeun taneuh, HYZ4 Perangkat Pernapasan Sirkuit TUTUP mandiri asup sorangan. Naha dianggo nalika nyalametkeun atanapi merangan misi di ranjau, torowongan atanapi saluran karéta bawah tanah dimana aya gas atanapi oksigén anu teu aya kabisa ...
  • Self-contained breathing apparatus HYZ2

    Aparat napas mandiri HYZ2

    Modél: HYZ2 / HYZ4 Kualifikasi: Sértipikat Batubara Kaamanan Batubara Aplikasi Sértipikat Élmu Inspéksi Sértipikasi Iraha-iraha tim darurat nyalametkeun nyawa atanapi mareuman seuneu, di luhur atanapi di handapeun taneuh, HYZ2 Alat Bernafas Sirkuit Tertutup Diri milikna. Naha dianggo nalika nyalametkeun atanapi misi merangan seuneu di ranjau, torowongan atanapi saluran karéta bawah tanah dimana aya gas bahaya atanapi oksigén anu teu cekap darurat, HYZ2 Timer Closed Circuit Brea ...
  • Ultraviolet radiation meter UV3000

    Méter radiasi ultraviolét UV3000

    Model: UV3000 Perkenalan: UV3000 Ultraviolet radiation meter mangrupikeun kakuatan spéktral anu lega. Hal ieu utamina dianggo pikeun ngukur kapadetan kakuatan radiasi ultraviolét. Unitna nyaéta Uw / cm2. Sénsor na aya di luhur alat-alatna. Gampang dianggo sareng akurat dina pangukuran. Pamakean: Pamariksaan kasihatan pendudukan dina industri Uji kinerja meungpeuk tina méméran arsitéktur, pilem surya sareng kaca insulasi dina UV Pangukuran intensitas radiasi dina sumber cahaya ultraviolét (panonpoé, UV la ...
  • Real Time Aerosol Monitor Kit CCZ1000

    Real Time Aerosol Monitor Kit CCZ1000

    Model: CCZ1000 Brand: BJKYCJ Spésifikasi Real Time maca Portugis detektor debu tampilan Digital, ukuran akurat, kinerja stabil, ukuranana alit, lampu dina beurat Aplikasi Éta mangrupikeun generasi anyar pembaca langsung sareng detektor debu portabel, dianggo pikeun ngadeteksi konsentrasi sadayana debu atanapi debu-debu di lingkungan dimana gas-gas atanapi bahan peledak aya ku ciri tampilan digital, ukuran anu akurat, sareng kinerja anu stabil, ukuranana alit, ringan beuratna, gampang sareng ...
  • Digital light meter luxmeter luminometer 1010C

    Digital méteran méwah méwah luminometer 1010C

    Fitur: 1, rentang ngadeteksi ageung, ukuran maksimum dugi ka 200000LUX 2, tampilan résolusi luhur: 0.1LUX / 0.01FC 3, Seleksi shift otomatis 4. Ukur maksimal, fungsi rékor minimum 5. LUX / FC unit konversi 6. Dirancang maca fungsi konci, ngonci nilai diukur 7. Catetan kumpulan data otomatis Indikator téknis RANGE RANGE RESOLUTION ACCURACY 200LUX 0,1 ± 3% + 10dgts 2000LUX 1 ± 3% + 10dgts 20000LUX 1 ± 4% + 10dgts 200000LUX 1 ± 4% + 10dgts Karakteristik umum. ..
  • YSD 130Intrinsically safe  Digital Sound Level Meter

    YSD 130Intrinsically safe Digital Sound Level Meter

    Modél: YSD130 Kualifikasi: Sértipikat Kasalametan Tambang Batubara Aplikasi Sértipikasi Ledakan-buktina Aplikasi Sértipikasi: YSD130 Digital Sound Level Meter mangrupikeun instrumen intrinsik anu aman sareng ledakan-buktina, khususna dirancang pikeun ngukur noise pikeun tambang batubara sareng inspeksi kaamanan tambang. Pastina, éta ogé dilarapkeun kana pangukuran sora di pabrik, sakola, kantor, aksés lalu lintas sareng sagala jinis lingkungan anu perlu diukur. Key featu ...
  • Multi-Function Ventilation Meter JFY-4B

    Méter Ventilasi Multi-Fungsi JFY-4B

    Modél ; JFY-4B Aplikasi: JFY-4B Multi-Function Ventilation Meter mangrupikeun instrumen intrinsik anu aman sareng ledakan-buktina, khususna dirancang pikeun ngukur suhu, tekanan diferensial, kagancangan angin sareng konsentrasi gas metana. Éta dipaké dina résistansi ventilasi, HVAC sareng pamariksaan pipa utamina. Instruménna parantos dikalibrasi tepat sateuacan aranjeunna angkat ka pabrik. Salami anjeun nganggo leres, alat tiasa dianggo stabil salami waktos. Fitur Utama: Gampang dibaca O ...
  • Multi-Function Ventilation Meter JFY-4

    Méter Ventilasi Multi-Fungsi JFY-4

    Modél ; JFY-4 Aplikasi: JFY-4 Multi-Function Ventilation Meter mangrupikeun instrumen intrinsik anu aman sareng ledakan-buktina, khususna dirancang pikeun ngukur suhu, tekanan diferensial, kagancangan angin sareng konsentrasi gas metana. Éta dipaké dina résistansi ventilasi, HVAC sareng pamariksaan pipa utamina. Instruménna parantos dikalibrasi tepat sateuacan aranjeunna angkat ka pabrik. Salami anjeun nganggo leres, alat tiasa dianggo stabil salami waktos. Fitur Utama: Gampang dibaca Dina-sc ...
  • Multi-Function Ventilation Meter JFY-6

    Méter Ventilasi Multi-Fungsi JFY-6

    Modél: JFY-6 Multi fungsi ventilasi méter ventilasi universal méter ventilasi Meter ventilasi méter aliran hawa Kualifikasi: Tambang Batubara Sértipikat Kasalametan Élmu Séksi Sertifikat Inspeksi Rentang: Angin, suhu, tekanan diferensial, tekanan atmosfir, kalembaban, metana CH4 Aplikasi: JFY -6 Multi-Function Ventilation Meter mangrupikeun instrumén anu aman sacara intrinsik sareng ledakan-buktina, khususna dirancang pikeun ngukur tekanan barometric, differentia ...
123 Teras> >> Halaman 1/3