Gangguan ngabeledug

  • W38M  Explosive Disruptor

    Gangguan ngabeledug W38M

    1. Overview W38M Disruptor explosive utamina dianggo pikeun disintegrasi bahan peledak atanapi bungkus anu teu dikenal. Éta tiasa nyumponan kabutuhan kaamanan nalika pulisi khusus nyandak tugas EOD kontra-terorisme. W38M tiasa ngaleungitkeun résiko sareng mastikeun kasalametan pulisi khusus. Gangguan peledak W38M tiasa dianggo dina kaayaan anu henteu kanyahoan bahan peledak. Éta aman, dipercaya sareng kuat ngancurkeun kakuatan. 2. Ukuran Spésifikasi : 500mm * 440mm * 400mm Beurat: 21kg Panjang peluncur : 500mm Launcher diameter: ...