Tentang Kami

Profil Perusahaan

BeijingTopsky Equipment Intelligent Group Co., Ltd. parantos didirikeun taun 2003, ditangtoskeun pikeun janten perusahaan kaamanan global & jasa D anu terhormat. Kantor Pusatna di Zhongguancun Hightech Park, basis industri Jinqiao, Tempatna 3, 000 méter pasagi.
Ibukota anu kadaptar nyaéta 42 juta RMB. Kami gaduh tilu anak perusahaan: TOPSKY, TBD, KYCJ jsb, mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi nasional.

about us

Rentang Produk

IMG_9924

Alat-alat pemadam kebakaran, kalebet robot seuneu, sistem kabut cai, alat hidrolik, detéktor kahirupan sareng sajabina

telescopic manuipulator

Alat-alat pulisi & militér kalebet jas EOD, manuipulator teleskopis. Robot EOD, caket bor jempé sareng sajabina.

Detéktor gas kalebet laser methane gas detector bocor, hiji detéktor gas, 2 in 1 detector, 4 in 1 gas detector sareng sajabana.

our products

Tambang atanapi Pabrik kimia aman sacara intrinsik produk kaasup kaméra digital intrinsik aman, méter tingkat sora digital aman intrinsik, métrik jarak laser intrinsik aman jsb.

our products

Kauntungan urang

Dina alat-alat seuneu, pakakas nyalametkeun, panilitian kahirupan sareng pulisi & alat-alat milliter, perusahaan kami ngagaduhan kaunggulan anu unik.
Dina pengawasan kasalametan sareng panerapan panerapan hukum, kami salah sahiji produser panggedéna.
Ayeuna, produk kami parantos diékspor ka langkung ti 20 nagara sareng daérah sapertos Amérika, Perancis, Australia, Italia sareng sajabina.
Dugi ka ayeuna, perusahaan urang gaduh
17 Pengawasan Kualitas Peralatan Seuneu Nasional sareng Sértipikasi Pusat Pamariksaan
Tanda sertifikasi kaamanan tambang 103 (MA)
9 Bahan Bakar-Bukti Kimia
Sertifikasi 6 CE
Sertipikat patén 45
Topsky teras-terasan ngaluncurkeun produk énggal kalayan laju 30% nambahan anu bageur unggal taun. Perusahaan kami ngeunaan nawiskeun harga anu wajar, pangiriman gancang sareng layanan aftersales anu saé salaku misi kami. Kami leres-leres ngarepkeun damel babarengan sareng langkung seueur palanggan ti sadayana dunya dumasar kana kasetaraan sareng saling nguntungkeun.

Sejarah urang

Dina Juni 2003

Beijing Topsky didirikeun ku modal anu kadaptar 42 juta RMB sareng alamatna di warga Haidian District, Beijing.

Dina bulan Nopémber 2004

Kami ngalih ka gedong komersial di Kacamatan Haidian kalayan langkung ti 100 méter pasagi

Dina Désémber 2005

Perusahaan urang mimiti ngalih tina dagang kana perusahaan manufaktur.

Dina April 2013

Wangunan produksi anyar kami anu sanés dimimitian pikeun dianggo.

Misi

Supaya dunya langkung aman.

Rute Téknis

Pikeun méréskeun masalah kaamanan tradisional kalayan téknologi non-tradisional.

Grup Palanggan

Kaamanan umum sareng kaamanan produksi.