Desktop Detektor Cair Bahaya

  • Desktop Dangerous Liquid Detector

    Desktop Detektor Cair Bahaya

    Ikhtisar: LT-600 Desktop detektor cair bahaya mangrupikeun jinis detektor cair bahaya. Téknologi ieu parantos ngahontal tingkat tinggi. Produk sacara otomatis tiasa ngadeteksi cairan bahaya anu ngabahayakeun, ngabeledug sareng korosif sareng sacara efektif nyegah cairan anu ngandung cairan bahaya (anu tiasa nyababkeun pembakaran atanapi ledakan) lebet ka area kaamanan. Mangrupikeun fasilitas uji coba anu diperyogikeun pikeun stasiun, subway, instansi pamaréntah, stadion sareng padumukan anu padet sareng impor ...