Detéktor multi gas

  • YQ7 multi-gas detector

    Detéktor multi-gas YQ7

    Kategori Deteksi Standar: CH4 \ O2 \ CO \ H2S \ CO2 \ SO2, suhu 1. Pompa internal anu kuat nyayogikeun aliran kontinyu 2. Pangukuran suhu anu unik 3. Tiasa ngadeteksi genep gas sareng suhu anu béda. Sensor opsional sayogi pikeun ngukur laju angin, tekanan sareng kalembaban. 4. Impor-kinerja tinggi sensor 5. Sepenuhnya cocog Tianyun TS-CLOUD sistem manajemen kalibrasi otomatis 6. 24 jam catetan pangukuran gancang 7. Tampilan definisi tinggi 8. Kasar polikarbonat ...
  • YQ7 Multi-gas Detector

    Detektor Multi-gas YQ7

    1. Pompa internal anu kuat nyayogikeun aliran kontinyu 2. Pangukuran suhu unik 3. Tiasa ngadeteksi genep gas sareng suhu anu bénten-bénten. Sensor opsional sayogi pikeun ngukur laju angin, tekanan sareng kalembaban. 4. Impor-kinerja tinggi sensor 5. Sepenuhnya cocog Tianyun TS-CLOUD sistem manajemen kalibrasi otomatis 6. 24 jam catetan pangukuran gancang 7. Tampilan definisi tinggi 8. cangkang polikarbonat kasar, gampang dicekel 9. Tombol ageung cocog pikeun ngoperasikeun sarung tangan 10. Uni ...
  • Wireless Multi-Gas Detector CD4X

    Detektor nirkabel Multi-Gas CD4X

    Model : CD4X Brand: TOPSKY Application: CD4X digunakeun pikeun uji CH4 (0-4%), CO2 (0-5%), CO (0-1000ppm), O2 (0-25%) dina waktos anu sami. Alat ieu tiasa dipercaya sareng gampang dianggo. Éta cocog pikeun ledakan gas sareng batubara sareng gas dina kaayaan bahaya. Anjeun tiasa ngagantungkeun éta dina wajah kerja tambang batubara sareng balikkeun jalan udara. Fitur Utama: Modeu Tampilan: dua garis, opat digit, tabung tampilan digital beureum 2,3 inci, Anjeun tiasa ningali jelas pisan dina 30 méter. 200-1000Hz Frékuénsi sareng data kawat RS485 ...
  • portable multi-gas detector CD4A

    portabel multi-gas detéktor CD4A

    Kualifikasi: Sertifikat Kasalametan Batubara Pertambangan Batubara Modél Sertifikasi Inspéksi: CD4A Spésifikasi 1. ngadeteksi CH4, O2, CO, CO2 dina waktos anu sami 2. garansi 2 taun 3. Setopints alarm anu rendah sareng tinggi anu tiasa diatur 4.Exibd I IP54 Aplikasi : CD4 (A) portabel Multi-gas detector mangrupikeun instrumén intrinsik anu aman sareng ngabeledug sareng didesain kanggo ngahalangan gas. Éta tiasa sakaligus ngawaskeun dugi ka opat bahaya atmosfir kalebet karbon monoksida (CO), oksigén (O2), combu ...
  • iR119 wireless gas detector

    detéktor gas nirkabel iR119

    Fitur utama: iR119 mangrupikeun pangiriman data jarak jauh nirkabel anu praktis pikeun detéktor gas komposit, pangiriman data real-time ngalangkungan peringatan modul nirkabel internal, nganggo parangkat lunak monitoring, panarima sacara sakaligus sababaraha akuisisi data dua arah PAD IR119 sareng kontrol, nyayogikeun nyata- inpormasi deteksi waktos sareng aktipkeun sinyal alarm nalika médan tolok konsentrasi gas. IR119 ngagaduhan fungsi pamrograman sareng tiasa nampung hiji dugi ka lima sénsor tiasa dianggo pikeun ngadeteksi gas beracun ...
  • VOC volatile organic compounds gas detector

    Detéktor gas senyawa organik volat VOC

    Kualifikasi: Sértipikat Kaamanan Tambang Batubara Modél Sértipikasi Inspéksi Ledakan-buktina: iGas Pro PID VOC Aplikasi: iGas Pro PID ngagambarkeun téknologi PID anu canggih. i Gas Pro PID VOC mangrupikeun detektor VOC warna pribadi pangleutikna sa dunya. Éta tiasa ngadeteksi sadaya jinis VOC dina kaayaan suhu sareng kalembaban anu bénten. Tésana gancang, dipercaya sareng akurat. Éta dilarapkeun kana kaayaan damel anu bahaya dimana gas beracun atanapi tiasa diduruk. Éta tiasa nyayogikeun e ...
  • CD10  Portable Multi-Gas Detector

    Detektor Multi-Gas Portabel CD10

    Fitur: Jinis pangukuran ngahontal 10 jinis Anjeun tiasa ngukur laju deteksi gas multifungsi gas Pompa sampling internal, tiasa diwatesan jarak jauh jarak jauh Batré anu tiasa diganti, éta lumangsung 120H Pambuka: Gas méter Terminator CD10 alarm detéksi portabel multifungsi portabel alarm anu terintegrasi tinggi ukuran instrumentasi portabel metana, karbon dioksida, sulfur dioksida, oksigén, karbon monoksida, hidrogén sulfida, laju angin, suhu, kalembaban, tekanan atmosfir. Gedé 3,7-di ...
  • Portable CH4,O2,CO,H2S multi-gas detector CD4

    Portabel CH4, O2, CO, H2S multi-gas detéktor CD4

    Aplikasi: CD4 portabel Multi-gas detector mangrupikeun instrumén intrinsik anu aman sareng ledakan-buktina sareng dirancang pikeun ngahalangan gas. Éta sacara sakaligus tiasa ngawaskeun dugi ka opat bahaya atmosfir kalebet karbon monoksida (CO), oksigén (O2), gas bakar (% LEL), sareng hidrogén sulphida (H2S). Compact sareng lightweight, CD4 portable Multi-gas detector ngaktifkeun alarem, visual sareng alarm ngageter nalika kaayaan alarm atanapi low. Detektor multi-gas portabel CD4 teu aya bandinganna ...
  • CTL1000-100 CO&H2S multi gas detector

    Detektor gas multi CTL1000-100 CO & H2S

    Nomer Modél: CTL1000 / 100 Kualifikasi: Sértipikat Pertambangan Batubara Sértipikat Élmu-Sértipikasi Inspéksi Sértipikasi CO & H2S multigas detektor CTL1000 / 100 alat intrinsik aman sareng ledakan-buktina sareng dirancang pikeun ngadeteksi CO & H2S di lingkungan tambang batubara. Kalayan sensor éléktrokimia impor, éta sénsitip sareng akurasi tinggi. Ukuran kompak sareng enteng ngagampangkeun dina kantong dina nganggo shockproof, éta pelindung sareng awét dianggo. Éta dianggo dina ...
  • CYT25-1000  O2&CO gas detector

    Detektor gas CYT25-1000 O2 & CO

    Nomer Modél: CYT25 / 1000 Kualifikasi: Sertipikat Kasalametan Tambang Batubara Sértipikasi Inspéksi Sértipikasi Inspéksi CYT25 / 1000 O2 & CO detéktor gas mangrupikeun instrumén anu aman sacara intrinsik sareng ledakan sareng didesain pikeun ngadeteksi O2 & CO di lingkungan tambang batubara. Kalayan sensor éléktrokimia impor, éta sénsitip sareng akurasi tinggi. Ukuran kompak sareng enteng ngagampangkeun dina kantong dina nganggo shockproof, éta pelindung sareng awét dianggo. Éta dianggo di un ...
  • CJT-4-1000B Methane CH4 & Carbon Monoxide CO gas Detector

    CJT-4-1000B Methane CH4 & Carbon Monoxide CO gas Detector

    Kualifikasi: Sértipikat Kaamanan Tambang Batubara Sértipikat Élmu Sértipikasi Inspéksi Nomer modél: CJT-4 / 1000B Aplikasi: CJT-4 / 1000B portabel CH4 & CO dina 1 detéktor gas mangrupikeun instrumén anu aman sacara intrinsik sareng ledakan sareng didesain pikeun ngahalangan gas . Éta sakaligus tiasa ngawaskeun karbon monoksida (CO), gas anu kaduruk (% LEL). Kompak sareng enteng, CJT-4 / 1000B portabel CH4 & CO dina detektor gas 1 ngaktipkeun alarm anu tiasa didangukeun sareng visual upami low atanapi tinggi a ...
  • Portable Methane &Oxygen 2 CH4 &O2 in 1 gas Detector

    Metana portabel & Oksigén 2 CH4 & O2 dina 1 detéktor gas

    Kualifikasi: Sértipikat Kaamanan Tambang Batubara Sértipikasi ledakan-buktina Sértipikasi Inspéksi nomer modél: CJYB4 / 25 Aplikasi: CJYB4 / 25 portabel CH4 & O2 dina 1 detéktor gas mangrupikeun instrumen intrinsik anu aman sareng ngabeledug sareng didesain pikeun ngahalangan gas. Éta sakaligus tiasa ngawas oksigén (O2), gas anu kaduruk (% LEL). Kompak sareng enteng, CJYB4 / 25 portabel CH4 & O2 dina 1 detéktor gas ngaktipkeun alarm anu tiasa didangukeun sareng visual upami kaayaan alarm atanapi low. CJ ...
12 Teras> >> Halaman 1/2