Detektor kabocoran gas metana laser

  • Hand-held laser remote methane gas leak detector (JJB30)

    Detektor bocor gas metana jarak jauh laser anu dicekel ku tangan (JJB30)

    1. Tinjauan Detektor kebocoran gas metana jarak jauh laser anu nganggo Tangan nganggo téknologi laser spéktroskopi (TDLAS) anu tiasa ditetepkeun pikeun gancang sareng akurat ngadeteksi bocor gas dina jarak 30 méter. Pagawe sacara efektif tiasa ngadeteksi daérah anu tiasa dijangkau atanapi bahkan henteu kahontal di daérah anu aman, sapertos jalan anu sibuk, saluran pipa anu ditangguhkeun, risers tingkat tinggi, pipa transmisi jarak jauh, sareng kamar anu teu dijalankeun. Pamakéan henteu ngan ukur sacara efektif ningkatkeun épisiénsi sareng kualitas pamariksaan leumpang, tapi ogé ngamungkinkeun ...
  • JJB30-2new type Hand-held laser remote methane gas leak detector

    Tipe JJB30-2new Hand-diayakeun laser bocor gas metana jauh detektor

    1. Tinjauan Detektor kebocoran gas metana jarak jauh laser anu nganggo Tangan nganggo téknologi laser spéktroskopi (TDLAS) anu tiasa ditetepkeun pikeun gancang sareng akurat ngadeteksi bocor gas dina jarak 30 méter. Pagawe sacara efektif tiasa ngadeteksi daérah anu tiasa dijangkau atanapi bahkan henteu kahontal di daérah anu aman, sapertos jalan anu sibuk, saluran pipa anu ditangguhkeun, risers tingkat tinggi, pipa transmisi jarak jauh, sareng kamar anu teu dijalankeun. Pamakéan henteu ngan ukur sacara efektif ningkatkeun épisiénsi sareng kualitas pamariksaan leumpang, tapi ogé ngamungkinkeun dina ...
  • Hand-held laser remote methane gas leak detector(JJB30)

    Detektor bocor gas metana jarak jauh laser anu dicekel ku tangan (JJB30)

    1. Overview Detektor kebocoran gas metana jarak jauh laser anu dicekel ku téknologi canggih téknologi canggih anu ngadeteksi bocor métan tina jarak anu jauh. Mangrupikeun generasi anyar produk deteksi kabocoran, anu ningkatkeun pisan épisiénsi sareng kasalametan jalan-jalan pamariksaan, alatna sayogi, dikenal sacara lega di dunya. Éta nganggo spéktroskopi laser anu tiasa ditata (TDLS) pikeun gancang ngadeteksi kabocoran gas dugi ka 30 méter jauhna. Jalma sacara efektif tiasa ngadeteksi daérah anu tiasa dijangkau atanapi henteu kahontal dina daérah anu aman, ...