Parabot nyalametkeun cai

  • TS3 Wireless Remote-Controlled Life Buoy

    TS3 Wireless Jauh-dikawasa hirup pelampung

    1. Tinjauan Alat nirkabel kadali jauh nirkabel palampung hirup mangrupikeun robot hemat hirup-permukaan leutik anu tiasa dioperasikeun ti jauh. Éta tiasa seueur dianggo dina nyalametkeun cai ragrag di kolam renang, waduk, walungan, pantai, kapal pesiar, feri, sareng banjir. Remote control diwujudkeun ngalangkungan remote control, sareng operasi na saderhana. Kecepatan anu henteu dimuat nyaéta 6m / s, anu tiasa gancang ngahontal jalma anu murag kana cai pikeun nyalametkeun. Laju dijalankeun nyaéta 2m / s. Aya hi ...
  • ROV-48 Water Rescue Remote Control Robot

    Robot Kontrol Jauh Jauhna ROV-48 Nyalametkeun Cai

    Tinjauan Robot kadali jarak jauh nyalametkeun ROV-48 Cai mangrupikeun robot panjauh cai dangkal sareng nyalametkeun cai leutik pikeun pemadam kebakaran, anu khusus dianggo pikeun nyalametkeun daérah cai dina skénario sapertos waduk, walungan, pantai, feri, sareng banjir. Dina operasi nyalametkeun tradisional, penyelamat nyetir parahu kapal selam atanapi sacara pribadi angkat ka titik serelek cai pikeun nyalametkeun. Alat-alat nyalametkeun utama anu dianggo nyaéta kapal selam, tali kaamanan, jaket hirup, pelampung, sareng ...
  • ROV2.0 Under Water Robot

    ROV2.0 Di handapeun Robot Cai

    Pangwanoh Robot jero cai, disebut ogé kapal selam anu teu dikawasa jarak jauh, mangrupikeun jenis robot kerja ekstrim anu tiasa dianggo di jero cai. Lingkungan jero cai karasa sareng bahaya, sareng jero teuleum manusa diwatesan, janten robot di jero cai janten alat penting pikeun ngembangkeun sagara. Utamana aya dua jinis submersibles jarak jauh anu teu dikendali: kabel ti jauh tina kapal selam anu dikendali sareng beuleum kabel anu teu dikendali jarak jauh. Diantarana, jarak jauh ...