Baju bom EOD

  • Eod Bomb Disposal Suit

    Jas pembuangan Eod Bomb

    Bom Disposal Suit mangrupikeun desain paling anyar sareng paling canggih pikeun jas bom. Éta nerapkeun bahan kelas munggaran di dunya anu parantos dianggo mangtaun-taun di puluhan nagara sadunya. Bom Disposal Suit nyayogikeun panyalindungan fragméntasi, overpressure, dampak sareng panas anu luhur, sakaligus nawiskeun kanyamanan sareng fleksibilitas anu maksimal pikeun operator. Gugatanana mangrupikeun hal-hal anu misah anu sacara koléktif ngadamel papakéan anu parantos direngsekeun: ● Jaket anu nganggo colla ...