Helm pélor-buktina

  • PASGT Bulletproof Helmet

    Helm Bulletproof PASGT

    Bahan Pambuka: Kinerja Kevlar: Bullet-proof, shock-absorption, Fire-retardant Level Protéksi: NIJ IIIA pikeun 9mm sareng .44mag Dirancang pikeun: Pulisi, Militér, Angkatan Khusus Warna: Militér Héjo, Hideung, Angkatan Laut Biru, Khaki V50 Nilai: 660m / detik Kanggo inpormasi anjeun helm tingkat peluru NIJIIIA tiasa tahan pélor ieu kalayan kecepatan anu saluyu. 1) .40 Pélor S & W FMJ kalayan massa anu ditangtoskeun 8,0g sareng kecepatan 352 m / s 2) .357 pélor Magnum JSP kalayan m anu parantos ditangtoskeun ...
  • MICH Bulletproof Helmet

    Helm bantal MICH

    Bahan Pambuka: Kinerja Kevlar: Bullet-proof, shock-absorption, Fire-retardant Level Protéksi: NIJ IIIA pikeun 9mm sareng .44mag Dirancang pikeun: Pulisi, Militér, Angkatan Khusus Warna: Militér Héjo, Hideung, Angkatan Laut Biru, Khaki V50 Nilai: Helm tingkat peluru tingkat 670m / detik NIJIIIA tiasa tahan pélor ieu kalayan kecepatan anu saluyu. 1) .40 Pélor S & W FMJ kalayan massa anu ditangtoskeun 8,0g sareng kecepatan 352 m / s 2). 357 pélor Magnum JSP kalayan massa anu parantos ditangtoskeun 10,2g sareng ve ...
  • FAST Bulletproof Helmet

    Cepot Helm Bulletproof

    Bahan Pambuka: Kinerja Kevlar: Bullet-proof, shock-absorption, Fire-retardant Level Protéksi: NIJ IIIA pikeun 9mm sareng .44mag Dirancang pikeun: Pulisi, Militer, Warna Angkatan Khusus: Héjo Militer, Hideung, Angkatan Laut Biru, Khaki, Gurun Tan sareng nambihan 10USD kanggo warna Kamuflase V50 Nilai: 660m / detik Kanggo inpormasi anjeun Helm tingkat peluru tingkat NIJIIIA tiasa tahan pélor ieu kalayan kecepatan anu saluyu. 1) .40 Pélor S & W FMJ kalayan massa anu ditangtoskeun 8,0g sareng kecepatan 352 ...