Radar panjagaan Kaamanan

  • XW/SR216 Security Surveillance Radar

    XW / SR216 Radar panjagaan Kaamanan

    1.Produk fungsi sareng panggunaan XW / SR216 kaamanan panjagaan radar utamina diwangun ku susunan radar sareng kotak kendali distribusi kakuatan. Ieu dianggo pikeun deteksi, waspada sareng udagan indikasi jalma leumpang, kendaraan atanapi kapal di daérah konci sapertos wates, bandara, sareng markas militér. Éta tiasa akurat masihan target Inpormasi lagu sapertos bantalan, jarak sareng kagancangan. 2.Spesifikasi utama Item parameter Parameter Sistem kerja Sistem susunan fase (azimuth phase scan) Oper ...
  • XW/SR215 Security Surveillance Radar

    Radar panjagaan Kaamanan XW / SR215

    1.Produk fungsi sareng panggunaan XW / SR215 radar utamina diwangun ku 1 radar array sareng 1 control control box. Ieu dianggo pikeun deteksi, waspada sareng udagan indikasi jalma leumpang, kendaraan atanapi kapal di daérah konci sapertos wates, bandara, sareng markas militér. Éta tiasa akurat masihan inpormasi Lacak sapertos posisi udagan, jarak sareng kagancangan. 2.Mespesifikasi utama ITEM Parameter performa Sistem kerja Sistem array phased (azimuth phase scan) Mode operasi Pu ...
  • XW/RB101 Security Surveillance Radar

    XW / RB101 Radar panjagaan Kaamanan

    1. Fungsi produk sareng nganggo XW / RB101 radar panjagaan kaamanan utamina diwangun ku susunan radar sareng adaptor listrik. Ieu dianggo pikeun deteksi, waspada sareng udagan indikasi jalma leumpang sareng kendaraan di daérah konci sapertos wates, bandara, sareng markas militér. Éta tiasa akurat masihan posisi udagan, jarak sareng Inpormasi lacak sapertos kagancangan. 2.Spesifikasi utama ITEM Parameter performa Sistem kerja Sistem array phased (azimuth phase scan) Mode operasi Pulsa ...