Robot Kontrol Jauh Jauhna ROV-48 Nyalametkeun Cai

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Robot kontrol jarak jauh nyalametkeun ROV-48 Cai mangrupikeun milarian cai deet anu leutik sareng kendali robot pikeun pemadam kebakaran, anu khusus dianggo pikeun nyalametkeun daérah cai dina skénario sapertos waduk, walungan, pantai, feri, sareng banjir.
Dina operasi nyalametkeun tradisional, penyelamat nyetir parahu kapal selam atanapi sacara pribadi angkat ka titik serelek cai pikeun nyalametkeun. Alat-alat nyalametkeun utama anu dianggo nyaéta kapal selam, tali kaamanan, jaket hirup, pelampung kahirupan, sareng sajabana. Metode nyalametkeun cai tradisional nguji kawani sareng téknologi pemadam kebakaran, sareng lingkungan cai nyalametkeun rumit sareng kasar: 1. Suhu cai lemah: Di seueur kaayaan anu tiis-cai, upami anu nyalametkeun henteu haneut sateuacan diluncurkeun sapinuhna, gampang lumangsung dina keram kaki Cai sareng fenomena anu sanésna, tapi waktos nyalametkeun henteu ngantosan anu sanés; 2. Wengi: Utamana dina wengi, nalika nyanghareupan angin puyuh, karang, halangan sareng kaayaan anu teu dipikaterang anu sanés, éta mangrupikeun ancaman anu parah pikeun kahirupan anu nyalametkeun.
Robot kontrol jarak jauh ROV-48 Cai nyalametkeun cai tiasa ngajawab masalah anu sami. Nalika kacilakaan cai kajantenan, pelampung umur hirup tiasa dikirim pikeun ngahontal jalma anu murag kana cai pikeun nyalametkeun dina munggaran, anu parantos kéngingkeun waktos anu berharga pikeun nyalametkeun sareng ningkat pisan Tingkat kasalametan tanaga.

2. spésifikasi téknis
2.1 Beurat awak 18.5kg
2.2 Maksimum beban 100kg
2.3 Diménsi 1350 * 600 * 330mm
2.4 Jarak komunikasi maksimum 1000m
2,5 Torsi motor 3N * M
2,6 Laju motor 8000rpm
2,7 propulsi maksimum 300N
2,8 Kecepatan payun maksimal 20 knot
2.9 Waktu damel 30min
3. aksésori
3.1 Salah sahiji susunan awak
3.2 Kadali jauh 1
3.3 batré 4
3.4 bracket tetep 1
3.5 Gulungan 1
3.6 Tali buoyancy 600 méter
4. Fungsi bantu calakan
4.1 Fungsi ngagorowok (opsional): Lebih merenah pikeun staf paréntah ngalakukeun paréntah operasi darurat ka tempat nyalametkeun
4.2 Ngarékam pidéo (opsional): dilengkepan kaméra tahan cai, ngarékam kaayaan nyalametkeun sadidinten
4.3 Fungsi internét (opsional): Anjeun tiasa nganggo Internét pikeun ngunggah data gambar, dilengkepan fungsi posisi GPS


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami