sénsor

  • H2S Detector CLH100

    Detektor H2S CLH100

    Nomer Modél: Kualifikasi CLH100: Sértipikat Kasalametan Tambang Batubara Aplikasi Bértipikasi-Sértipikasi Aplikasi Sértipikasi: Detéktor H2S Tunggal mangrupikeun instrumen intrinsik anu aman sareng ledakan-buktina sareng dirancang pikeun ngahalangan H2S. Detéktor H2S Tunggal mangrupikeun monitor gas tunggal anu murah sareng biaya perawatan anu dirancang pikeun ngajagi tanaga tina paparan gas H2S bahaya dina kaayaan anu paling parah. Sanaos ukuranana kompak, detéktor H2S tunggal kalebet fitur anu biasana aya ngan ukur dina ...
  • GWSD100-100 Mining Temperature and Humidity Meter

    Suhu Pertambangan GWSD100-100 sareng Méter Asor

    Model: GWSD100 / 100 Aplikasi: GWSD100 / 100 Mining Temperature and Humidity Meter tiasa teras-terasan sareng otomatis ngarobih handap Suhu sareng Asor kana sinyal listrik standar teras ngalirkeun ka alat-alat anu cocog. Éta tiasa nunjukkeun konsentrasi metana dina situ sareng ngagaduhan fungsi alarm transfinite anu tiasa didangukeun sareng visual. Éta tiasa nyambung sareng sistem monitoring, alat konci gas breaker sareng kakuatan angin. Hal ieu seueur dianggo dina bidang kerja pertambangan batubara ...
  • GWD100 Mining Temperature Meter

    Méter Suhu Pertambangan GWD100

    Model: GWD100 Application: GWD100 Mining Temperature Meter tiasa teras-terasan sareng otomatis ngarobih suhu liang janten sinyal listrik standar teras ngalirkeun ka alat-alat anu cocog. Éta tiasa nunjukkeun konsentrasi metana dina situ sareng ngagaduhan fungsi alarm transfinite anu tiasa didangukeun sareng visual. Éta tiasa nyambung sareng sistem monitoring, alat konci gas breaker sareng kakuatan angin. Hal ieu seueur dianggo dina bidang kerja pertambangan batubara, gua listrik sareng mékanis ...
  • GPD10 Mining Differential Pressure Meter

    Média tekenan bédana GPD10 Pertambangan

    Model: GPD10 Brand: TOPSKY Application: GPD10 Pertambangan Diferensial Pressure Meter tiasa teras-terasan sareng otomatis ngarobih tekanan diferensial liang janten sinyal listrik standar teras ngalirkeun ka alat-alat anu cocog. Éta tiasa nunjukkeun konsentrasi metana dina situ sareng ngagaduhan fungsi alarm transfinite anu tiasa didangukeun sareng visual. Éta tiasa nyambung sareng sistem monitoring, alat konci gas breaker sareng kakuatan angin. Hal ieu seueur dianggo dina bidang kerja pertambangan batubara, ...
  • Mining H2S meter GLH100

    Tambang H2S méteran GLH100

    Aplikasi: GLH100 H2S Meter tiasa teras-terasan sareng otomatis ngarobih konsentrasi liang H2S kana sinyal listrik standar teras ngalirkeun ka alat-alat anu cocog. Éta tiasa nunjukkeun konsentrasi metana dina situ sareng ngagaduhan fungsi alarm transfinite anu tiasa didangukeun sareng visual. Éta tiasa nyambung sareng sistem monitoring, alat konci gas breaker sareng kakuatan angin. Hal ieu seueur dianggo dina bidang kerja pertambangan batubara, gua listrik sareng mékanis sareng jalan udara balik. K ...
  • Mining CO Meter GTH1000

    Pertambangan CO Méter GTH1000

    Aplikasi: Nganggo sensor Éléktrokimia umur panjang impor sareng konsumsi kakuatan mikro saklar kontrol mikrokomputer tunggal chip, opat tampilan LCD, henteu ngan ukur alarm sora sareng lampu, pelacakan nol, Lampu latar otomatis, fungsi alarm handapeun-voltase, tapi ogé akurat sareng dipercaya, panjang umur hirup, volume sakedik, beurat enteng, Operasi saderhana, pamiaraeun anu merenah, jst. Alat ieu seueur dianggo dina ayana lingkungan campuran campuran Gas anu mudah terbakar teras ngukur ...
  • GYH25 Mining O2 meter

    GYH25 Pertambangan O2 méteran

    Spésifikasi Méter pikeun ngadeteksi o2, tampilan di tempat, comunication sinyal jarak jauh, alarm sora sareng lampu, aplikasi pangaluyuan jarak jauh infra merah Produk ieu ngabentuk sensor oksigén calakan generasi anyar. Kalayan kaluaran sinyal standar, éta tiasa damel babarengan sareng atanapi sababaraha jinis sistem monitoring sareng pemutus pikeun terus-terusan ngawaskeun konsentrasi Oksigén dina lingkungan anu aya gas campuran anu gampang ngabakar sareng ngabeledug. Éta ngagaduhan fungsi komunikasi jarak jauh ...
  • Infrared CH4 meter GJH4(A)

    Infrabeureum CH4 méter GJH4 (A)

    Aplikasi: GJH4 (A) Infrabeureum CH4 Méter tiasa teras-terasan sareng otomatis ngarobah turun konsentrasi CH4 kana sinyal listrik standar teras ngalirkeun ka alat-alat anu cocog. Éta tiasa nunjukkeun konsentrasi metana dina situ sareng ngagaduhan fungsi alarm transfinite anu tiasa didangukeun sareng visual. Éta tiasa nyambung sareng sistem monitoring, alat konci gas breaker sareng kakuatan angin. Hal ieu seueur dianggo dina bidang kerja pertambangan batubara, gua listrik sareng mékanis sareng hawa balik ...
  • GRG5H Infrared Carbon Dioxide CO2 Sensor

    GRG5H Infrabeureum Karbon Dioksida CO2 Sensor

    Model: GRG5H Brand: Aplikasi TOPSKY Numutkeun kana konsentrasi instan gas, alarm transfinite sareng kaluaran power control. Sensor karbon dioksida inframerah GRG5H Alat ieu ngagaduhan tekad, numutkeun konsentrasi instan gas, alarm transfinite sareng kontrol kakuatan kaluaran, kalibrasi sinyal kadali jauh infra merah, komunikasi digital, sareng fungsi-fungsi sanés. Produk ieu NGAGUNAKEUN téknologi detéksi infra red infrared canggih internasional, ngungkulan p ...
  • GJC4 Low Concentration CH4 Meter

    GJC4 Konséntrasi Rendah CH4 Méter

    Model : GJC4 Brand : TOPSKY Spésifikasi Sensor pikeun low methane konsentrasi, tampilan on-spot, komunikasi sinyal jarak jauh, alarm sora sareng alarm, aplikasi jarak jauh infrared 1. Produk ieu mangrupikeun generasi anyar sensor metana anu cerdas. Kalayan kaluaran sinyal standar. 2. Éta tiasa damel babarengan sareng sababaraha jinis sistem pemantauan sareng pemutus pikeun terus-terusan ngawaskeun konsentrasi métan dina lingkungan anu aya gas campuran anu gampang ngabakar sareng ngabeledug. 3. Éta ...