Radar deteksi UAV

  • SR223B UAV detection radar

    Radar detéksi SR223B UAV

    1.Produk fungsi sareng panggunaan SR223 radar utamina diwangun ku 1 radar array, 1 integrated control box sareng 1 turntable. Ieu dianggo pikeun deteksi, waspada sareng udagan indikasi mikro / drone sipil alit di daérah konci sapertos panjara, paméran, sareng markas-markas militér. Inpormasi lintasan sapertos posisi, jarak, jangkungna sareng gancang target dibéré. 2. spésifikasi produk utama Parameter kinerja Item Sistem kerja sistem Asép Sunandar Sunarya (scan mesin azimuth + pitch phas ...