Robot merangan seuneu

  • RXR-YC25000BD Explosion-proof firefighting smoke exhaust and scouting robot

    RXR-YC25000BD ngabeledug-ngabantosan seuneu haseup haseup sareng robot kepanduan

    Tinjauan produk Salaku jinis robot khusus, RXR-YC25000BD ledakan-buktina haseup seuneu robot ngadopsi catu daya batré lithium salaku catu daya, anu diwangun ku awak robot, mesin haseup haseup, kaméra infra red sareng terminal kadali jarak jauh anu dicekel ku tangan. Robot tarung seuneu dikawasa jarak jauh ku kadali jauh nirkabel. Éta tiasa maénkeun fungsi haseup sareng debu, radiasi panas, nyeuseuh haseup sareng gas knalpot dina perang seuneu sareng nyalametkeun, anu penting pisan pikeun ...
  • RXR-Q100D fire intelligent water mist fire extinguishing robot

    RXR-Q100D seuneu cai cerdas kabut seuneu mesin pemadam kebakaran

    Ringkesan Sistem Salaku jenis robot khusus, robot pemadam kebakaran cai kabut RXR-Q100D ngadopsi sumber listrik batré lithium salaku sumber kakuatan robot, mesin béngsin salaku sumber kakuatan pompa, sareng robot pemadam kebakaran jarak jauh ku kadali jarak jauh nirkabel. Mawa gun kabut cai tekanan tinggi, kabut cai tekanan tinggi ngagaduhan fungsi pendinginan permukaan, asphyxiation, dampak emulsification sareng éncér sumber seuneu, ogé ngahalangan radiasi panas sareng ngumbah haseup ...
  • RXR-MY120BD fire-fighting and smoke-exhausting robot

    RXR-MY120BD seuneu-merangan sareng robot haseup-haseup

    Pedaran produk RXR-MY120BD seuneu-merangan sareng meresihan haseup mangrupikeun jinis robot khusus. Éta nganggo kakuatan batré lithium salaku sumber kakuatan sareng nganggo jauh kadali nirkabel pikeun jarak jauh ngadalikeun robot perang-seuneu sareng haseup-haseup. Éta tiasa dianggo dina sababaraha perusahaan petrokimia skala ageung. Torowongan sareng subway beuki ningkat. Oli jeung gas, kabocoran gas beracun sareng ledakan, torowongan, runtuhna subway sareng bencana anu sanésna bencana. Seuneu pareum sareng asep ...
  • RXR-MC200BD Explosion-proof Fire Fighting Reconnaissance Robot

    RXR-MC200BD ledakan-buktina Seuneu merangan Robot Pangintipan

    Pedaran produk RXR-MC200BD explosion-proof fire extinguishing reconnaissance robot mangrupikeun jenis robot khusus. Éta nganggo kakuatan batré lithium salaku sumber kakuatan sareng nganggo jauh kadali nirkabel pikeun jauh ngadalikeun robot pemadam kebakaran. Robot utamina diwangun ku awak robot, mariem cai ageung-ngalir, pan-tilt-infrared pan-tilt infrared-audio, pangintipan audio audio sareng video, pangintipan gas beracun sareng bahaya, sareng terminal kendali jarak jauh. Éta tiasa dianggo ...
  • RXR-MC120BD Explosion-proof Fire Fighting Reconnaissance Robot

    RXR-MC120BD ledakan-buktina Seuneu merangan Robot Pangintipan

    Pedaran produk Robot pangintipan tarung seuneu RXR-MC120BD mangrupikeun jenis robot khusus. Éta nganggo kakuatan batré litium salaku sumber kakuatan sareng nganggo jauh kadali nirkabel pikeun jarak jauh ngadalikeun pemadam kebakaran sareng robot haseup haseup. Éta tiasa dianggo dina sababaraha perusahaan petrokimia skala ageung. Torowongan sareng subway beuki ningkat. Oli jeung gas, kabocoran gas beracun sareng ledakan, torowongan, runtuhna subway sareng bencana anu sanésna bencana. Seuneu pareum sareng haseup tilas ...
  • RXR-MC80BGD Explosion-proof firefighting and scouting robot

    RXR-MC80BGD ledakan-buktina pemadam kebakaran sareng robot kepanduan

    Perkenalan Produk RXR-MC80BGD explosion-proof fire extinguishing reconnaissance robot mangrupikeun jenis robot khusus. Éta nganggo kakuatan batré lithium salaku sumber kakuatan sareng nganggo jauh kadali nirkabel pikeun jauh ngadalikeun robot pemadam kebakaran. Éta tiasa dianggo dina sababaraha perusahaan pétrokimia skala ageung, torowongan, subway, sareng sajabana, dimana aya paningkatan minyak sareng gas, pembocoran gas beracun sareng ledakan, torowongan, runtuhna subway sareng bencana anu sanés. Alat-alat khusus pikeun nyalametkeun dina ...
  • 2-S RXR-MC80BD Explosion-proof firefighting and scouting robot

    2-S RXR-MC80BD Seuneu-ngabeledugkeun seuneu sareng robot kepanduan

    Tinjauan RXR-MC80BD ledakan-buktina pemadam kebakaran sareng robot kepanduan didesain sareng disertifikasi pikeun pemadam kebakaran sareng pangintipan di lingkungan anu ngabeledug, sapertos pemurnian petrokimia, panyimpenan gas bumi sareng bahan bakar, sareng pabrik kimia, panyimpenan, situs transportasi, sareng sajabana ngabantosan pikeun ningkatkeun kasalametan nyalametkeun sareng ngirangan korban jiwa dina misi. Fitur 1. ★ ledakan-buktina Certified; IP67 & IP68 2. ★ Lacak aplikasi toleran panas, karét tahan seuneu sareng linin logam ...
  • RXR-MC40BD Explosion-proof firefighting Medium expansion foam and scouting robot 80D-3

    RXR-MC40BD ledakan-buktina pemadam kebakaran Sedeng ékspansi busa sareng kepanduan robot 80D-3

    Tinjauan produk RXR-MC40BD explosion-proof fire extinguishing reconnaissance robot mangrupikeun jenis robot khusus. Éta nganggo kakuatan batré lithium salaku sumber kakuatan sareng nganggo jauh kadali nirkabel pikeun jauh ngadalikeun robot pemadam kebakaran. Éta tiasa dianggo dina sababaraha perusahaan pétrokimia skala ageung, torowongan, subway, sareng sajabana, dimana aya paningkatan minyak sareng gas, pembocoran gas beracun sareng ledakan, torowongan, runtuhna subway sareng bencana anu sanés. Alat-alat khusus pikeun nyalametkeun dina tempat ...
  • RXR-MC4BD  Explosion proof fire fighting high multiplex foam fire detection robot

    RXR-MC4BD Ledakan buktina seuneu merangan robot detéksi seuneu busa multiplex tinggi

    Pedaran produk RXR-MC4BD ledakan-buktina seuneu-tarung ékspansi tinggi busa seuneu-detéksi seuneu robot mangrupikeun jenis robot khusus. Éta nganggo kakuatan batré lithium salaku sumber kakuatan sareng nganggo remote control nirkabel pikeun jarak jauh ngadalikeun robot pemadam kebakaran. Produk ieu tiasa dilarapkeun kana sababaraha kimia ageung skala, gedong komérsial ageung, pabrik, perusahaan komersial, tambang, torowongan, subway, gudang, hangar, kapal sareng panyalametan kacilakaan sanés. Anu ...
  • RXR-M80D Fire fighting robot

    Robot tarung Seuneu RXR-M80D

    BUBUKA PRODUK Salaku robot khusus, robot pemadam kebakaran RXR-M80D ngagunakeun catu daya batré lithium salaku catu daya sareng nganggo remote control nirkabel pikeun ngendalikeun robot pemadam kebakaran. Bisa dianggo di, robot pemadam kebakaran ngagaduhan peran anu pasti dina nyalametkeun sareng nyalametkeun, utamina pikeun ngagentoskeun petugas pemadam kebakaran dina seuneu khusus atanapi kebakaran kebakaran. Kisaran aplikasi Usaha pétrokimia skala ageung, torowongan sareng nyalametkeun seuneu subway Rescue at t ...
  • RXR-M 30D fire fighting dry powder fire extinguishing robot

    RXR-M 30D seuneu merangan robot bubuk seuneu pemadam kebakaran

    Tinjauan produk RXR-M 30D seuneu merjuangkeun bubuk garing bubuk seuneu seuneu salaku robot bubuk bahan pemadam kebakaran sapertos jet bubuk garing atanapi bubuk semén, nganggo catu daya batre litium salaku catu daya, ngagunakeun kadali jarak jauh nirkabel pikeun ngendalikeun robot bahan bubuk ti lami jarak. Tiasa nyambung sareng treuk bubuk sareng bubuk semprot kanggo mareuman seuneu. Tiasa dianggo dina rupa-rupa perusahaan petrokimia ageung, torowongan, subway sareng tambihan anu sanésna, gas minyak, kebocoran gas a ...
  • RXR-C12BD explosion-proof fire reconnaissance robot

    Robot pangintipan seuneu RXR-C12BD ledakan-buktina

    Pedaran produk RXR-C12BD explonna-proof fire reconnaissance robot mangrupikeun jenis robot khusus. Éta nganggo kakuatan batré litium salaku sumber kakuatan sareng nganggo jauh kadali nirkabel pikeun jauh ngadalikeun robot pangintipan seuneu. Éta tiasa dianggo dina sababaraha perusahaan pétrokimia skala ageung, torowongan, subway, sareng sajabana, dimana jumlah minyak, gas, bocor gas beracun sareng ledakan, torowongan, runtuhna subway sareng bencana anu sanésna bencana. Robot pareum seuneu p ...
12 Teras> >> Halaman 1/2