Alat-alat tarung seuneu & nyalametkeun

  • Hydraulic Power Unit 

    Unit Daya Hidrolik 

    Modél : BJQ63 / 0.6 Aplikasi: BJQ63 / 0.6 Unit Tenaga Hidrolik seueur dianggo di daérah nyalametkeun kacilakaan lalu lintas, relief bencana gempa sareng nyalametkeun kacilakaan. Éta mangrupikeun sumber kakuatan alat éntri paksa hidrolik. Fitur Utama: Anggo seueur kaluaran tekanan dua tahap Tinggi sareng handap, konvérsi otomatis, teras nyepetkeun waktos nyalametkeun Tiasa dianggo lami. Éta nganggo minyak hidrolik penerbangan, supados tiasa dianggo dina suhu -30 ℃ dugi ka 55. Éta tiasa sacara sakaligus nyambungkeun dua sét alat ...
  • Hydraulic Combination tools

    Parabot Gabungan hidrolik

    Model : GYJK-36.8 ~ 42.7 / 20-3 Aplikasi GYJK-36.8 ~ 42.7 / 20-3 Hidrolik Combi-Tool Cutter-Spreader loba digunakeun di daérah nyalametkeun kacilakaan lalu lintas, relief bencana gempa bumi, nyalametkeun kacilakaan jeung sajabana. Éta cocog pikeun operasi nyalametkeun mobile. Motong struktur logam, komponén kandaraan, pipa sareng lambar logam. Karakteristik GYJK-36.8 ~ 42.7 / 20-3 Hidrolik Combi-Tool Cutter-Spreader ngalebetkeun gunting, ékspansi sareng daya tarik. Alat sapertos kieu sami sareng clipper sareng ngembang ...
  • Hydraulic Ram /Hydraulic support rod

    Hidrolik Ram / Rod dukungan hidrolik

    Model : GYCD-130/750 Aplikasi: GYCD-130/750 Rod pangrojong hidrolik seueur dianggo dina bidang kacilakaan jalan raya sareng karéta api, bencana udara sareng nyalametkeun pantai, gedong sareng pananggulangan bencana. Fitur Konci: Silinder minyak diwangun ku paduan ringan anu kuat. Alat bantu: gerbong mandril Butuh sakedik kanggo legging, teras éta nyepetkeun prosés nyalametkeun. Ujung-ujung huntu antiskid dijentrekeun kalayan saé, janten éta moal nyelip dina setrés. Konci hidrolik dua arah digabungkeun wi ...
  • Hydraulic Cutter

    Pemotong Hidrolik

    Model: GYJQ-25/125 Merek: TOPSKY Aplikasi: GYJQ-25/125 seueur dianggo pikeun nyalametkeun kacilakaan lalu lintas jalan raya sareng karéta api, bencana gempa bumi, gedong runtuh, bencana udara, bahaya laut sareng sajabina. Rentang Motong: komponén kandaraan, struktur logam, pipa, batang anu diprofil, pelat waja sareng sajabana. Karakteristik: Agul didamel tina waja alat perlakuan panas kualitas luhur. Surface diubaran ku anodizing. Janten ngagaduhan kagunaan anu saé. Bagian pindah dilengkepan casing pelindung. Anu ...
  • Hydraulic spreader

    Spéker hidrolik

    Modél : GYKZ-38.7 ~ 59.7 / 600 Aplikasi: GYKZ-38.7 ~ 59.7 / 600 Hidrolik Spreader loba dipaké di daérah nyalametkeun kacilakaan lalu lintas, bantuan bencana gempa bumi, nyalametkeun kacilakaan jeung sajabana. Hal ieu dipaké pikeun mindahkeun sareng ngangkat panghalang, ngagoréng retakan sareng mekarna enterclose. Éta tiasa ngarusak struktur logam sareng nyabak pelat waja tina permukaan mobil. Éta gawé bareng sérpél sareng ngaleungitkeun halangan di jalan. Ciri: Jarak ékspansi: 600mm Butuh sakedik waktos nalika ope ...
  • Manual pump  Model BS-63/0.07

    Modél pompa manual BS-63 / 0.07

    Fitur sumber kakuatan anu ngadukung pikeun séri alat hidrolik antarbeungeut tunggal. Henteu aya bahan bakar atanapi listrik anu diperyogikeun, operasi manual tiasa ngahasilkeun kakuatan hidrolik, sareng interior anu sampurna tiasa sacara bébas ngalih antara tekanan anu luhur sareng handap pikeun ningkatkeun efisiensi nyalametkeun. 1. Desain antar muka tunggal, tiasa beroperasi dina tekenan, hiji léngkah. 2, 360-degree rotating snap interface, langkung merenah sareng aman operasi. Parameter Dipeunteun tekanan damel: Kapasitas tanki minyak hidrolik 63MPa: ≧ 2.0L Low Voltag ...
  • Heavy hydraulic support ram  Model  GYCD-120/450-750

    Ram bantosan hidrolik beurat Modél GYCD-120 / 450-750

    Fitur Ram éta tiasa dianggo pikeun pangrojong, daya tarik sareng operasi sanésna dina tempat nyalametkeun. Salaku tambahan, struktur produk parantos dioptimalkeun, sareng jarak dukungan sareng stroke parantos ningkat. Ngaronjat rohangan nyalametkeun. 1. Double-tube design single-interface, anu tiasa dioperasikeun dina tekenan dina hiji léngkah. 2. Antarbeungeutna mangrupikeun gesper puteran 360 derajat, anu langkung merenah sareng aman pikeun dioperasikeun. 3. Kontrol saklar non-slip pikeun operasi anu langkung akurat. 4. Éta nganut dua arah ...
  • Heavy hydraulic cutter  Model GYJQ-28/125

    Alat motong hidrolik beurat GYJQ-28/125

    Fitur Cutter tiasa dianggo pikeun operasi sapertos motong sareng misahkeun di situs panyalametan. Salaku tambahan, bahan ujung na parantos diénggalan pikeun ningkatkeun pidangan gloss. Ngaronjat karasa péso, langkung aman nalika dianggo. 1. Double-tube design single-interface, anu tiasa dioperasikeun dina tekenan dina hiji léngkah. 2. Antarbeungeutna mangrupikeun gesper puteran 360 derajat, anu langkung merenah sareng aman pikeun dioperasikeun. 3. Non-slip switch control pikeun operasi anu langkung akurat 4. Éta nganut dua arah loc hidrolik ...
  • Heavy hydraulic cutter & spreader  Model: GYJK-25-40/28-10

    Pemotong hidrolik beurat & modél sumebar: GYJK-25-40 / 28-10

    Fitur Alat kombinasi tiasa dianggo pikeun ékspansi, gunting, clamping, sareng operasi sanésna di tempat nyalametkeun. Salaku tambahan, bahan ujung péso parantos diénggalan pikeun ningkatkeun résistansi naksir sareng gloss ujung péso. Ngaronjat karasa péso, langkung aman nalika dianggo. 1. Double-tube design single-interface, anu tiasa dioperasikeun dina tekenan dina hiji léngkah. 2. Antarbeungeutna mangrupikeun gesper puteran 360 derajat, anu langkung merenah sareng aman pikeun dioperasikeun. 3. Kontrol saklar non-slip pikeun langkung ...
  • Heavy hydraulic motor pump BJQ-63/0.4S

    Pompa motor hidrolik beurat BJQ-63 / 0.4S

    Fitur Spéker tiasa dianggo pikeun ékspansi, traksi, nyarek, meres sareng operasi sanésna di tempat nyalametkeun. Salaku tambahan, bahan rahang diénggalan pikeun ningkatkeun kamampuan anti ékstrusi, ngaoptimalkeun struktur internal produk, sareng ningkatkeun jarak pembukaan ékspansi. 1. Double-tube design single-interface, anu tiasa dioperasikeun dina tekenan dina hiji léngkah. 2. Antarbeungeutna mangrupikeun gesper puteran 360 derajat, anu langkung merenah sareng aman pikeun dioperasikeun. 3. Non-slip switch ...
  • Heavy hydraulic motor pump BJQ-63/0.4S

    Pompa motor hidrolik beurat BJQ-63 / 0.4S

    Fitur Mesin bénsin Honda anu diimpor, kakuatanna kuat sareng kinerja stabil. 1. Struktur kaluaran dobel, tiasa nyambungkeun dua alat pikeun digunakeun dina waktos anu sami. 2, desain antar muka, tiasa dioperasikeun dina tekenan, dina hiji léngkah. 3, 360-degree rotating snap interface, langkung merenah sareng aman operasi. 4. Kinerja dissipation panas anu saé damel jam damel teu terbatas. 5. Tingkat noise anu handap ngabantosan kualitas telepon antara panyalametkeun sareng jalma-jalma anu kajebak. 6. beurat enteng sareng ukuran alit ...
  • Quick plug extension rod

    Rod extension colokan gancang

    1, ukuran standarna 125/150 / 200mm tilu.
    2. Gancang sisipkeun jinis desain gesper. "1 detik" kanggo ngarengsekeun rod extension sareng colokan batang piston sareng sambungan cabut.
    3, desain knurling anti skid, nguatkeun touch sareng gesekan, gampang dianggo tanpa skidding.

123456 Teras> >> Halaman 1/6