ROV2.0 Di handapeun Robot Cai

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka
Robot di jero cai, disebut ogé submersibles anu teu dikendali jarak jauh, mangrupikeun jenis robot kerja ekstrim anu tiasa dianggo di jero cai. Lingkungan jero cai karasa sareng bahaya, sareng jero teuleum manusa diwatesan, janten robot di jero cai janten alat penting pikeun ngembangkeun sagara.

Utamana aya dua jinis submersibles jarak jauh anu teu dikendali: kabel ti jauh tina kapal selam anu dikendali sareng beuleum kabel anu teu dikendali jarak jauh. Diantarana, beuleum kabel anu dikendali jarak jauh dibagi kana tilu jinis: ngadorong diri dina jero cai, ditarik sareng ngarayap dina struktur kapal selam. .

Fitur
Hiji konci pikeun netepkeun jero
Jerona 100 méter
Kecepatan maksimal (2m / s)
Kaméra 4K Ultra HD
2 jam umur batre
Single ransel dibabawa

Parameter téknis
Host
Ukuran: 385.226 * 138mm
Beurat: 300 kali
Ngulang & ngagulung
Beurat repeater & gulungan (tanpa kabel): 300 kali
Jarak WIFI nirkabel: <10m
Panjang kabel: 50m (konfigurasi standar, maksimal tiasa ngadukung 200 méter)
Résistansi tarik: 100KG (980N)
Kadali jauh
Frékuénsi damel: 2.4GHZ (Bluetooth)
Suhu ngagawekeun: -10 ° C-45 C
Jarak nirkabel (alat pinter sareng kadali jauh): <10m
kaméra
CMOS: 1/3 inci
Aperture: F2.8
Panjang fokus: 70mm dugi ka takterhingga
Kisaran ISO: 100-3200
Sudut pandang: 95 *
Resolusi pidéo
FHD: 1920 * 1080 30Fps
FHD: 1920 * 1080 60Fps
FHD: 1920 * 1080 120Fps
4K: 3840 * 2160 30FPS
Aliran pidéo maksimum: 60M
Kapasitas kartu mémori 64 G

Lampu eusian LED
Caang: 2X1200 lumens
Suhu warna: 4 000K- 5000K
Daya maksimum: 10W
Manual peredupan: tiasa diatur
sénsor
IMU: giroskop tilu-sumbu / akselerometer / kompas
Depth sensor resolution: <+/- 0.5m
Suhu sénsor: +/- 2 ° C
carjer
Carger: 3A / 12. 6V
Waktu ngecas kapal selam: 1,5 jam
Waktos ngecas Repeater: 1 jam
Widang aplikasi
Milarian kaamanan sareng nyalametkeun
Tiasa dianggo pikeun mariksa naha bahan peledak dipasang dina bendungan sareng dermaga sasak sareng strukturna saé atanapi goréng

Pangintipan jauh, pamariksaan barang anu bahaya

Asép Sunandar Sunarya dina jero cai dibantuan pamasangan / panyabutan

Deteksi barang anu diselundupkeun dina sisi sareng handapeun kapal (Kaamanan Umum, Bea Cukai)

Pengamatan udagan jero cai, milarian sareng nyalametkeun reruntuhan sareng ranjau runtuh, jst;

Milarian buktina jero cai (Kaamanan Umum, Bea Cukai)

Nyalametkeun laut sareng nyalametkeun, milarian lepas pantai; [6]

Di 2011, robot di jero cai tiasa jalan kalayan kecepatan 3 dugi 6 kilométer per jam dina jero paling jero 6000 méter di dunya jero cai. Radar anu katingali payun sareng handap-handap masihan "panénjoan anu saé", sareng kaméra, kaméra pidéo sareng sistem navigasi anu pas anu dibarungna. , Hayu janten "teu hilap". Di 2011, robot di jero cai anu disayogikeun ku Woods Hole Oceanographic Institute mendakan bangkai pesawat Air France di daérah laut 4,000 kilométer pasagi ngan sababaraha dinten. Sateuacanna, sagala rupa kapal sareng pesawat milarian dua taun teu hasil.

Pesawat panumpang anu leungit MH370 teu acan kapendak dugi ka 7 April 2014. Pusat Koordinasi Bersama Administrasi Keselamatan Maritim Australia ngayakeun konperénsi pers. Operasi milarian sareng nyalametkeun aya dina kaayaan anu hipu. Perlu teras-terasan milarian lokasi sareng moal putus asa. Daérah anu milarian pangpanjangna bakal ngahontal 5000 méter. Anggo robot jero cai pikeun milarian sinyal kotak hideung. [7]

Pamariksaan pipa lipat
Bisa dipaké pikeun mariksa tank cai, pipa cai, sareng waduk dina sistem cai nginum kota

Pipa kokotor / solokan, pamariksaan solokan

Pamariksaan pipa minyak asing;

Pamariksaan pipa silang sareng walungan [8]

Kapal, Walungan, Minyak Luar Negeri

Hull dirombak; jangkar jero cai, thrusters, éksplorasi handapeun kapal

Pamariksaan bagian jero cai tina dermaga sareng pondasi tihang pondasi, jambatan sareng bendungan;

Clearance halangan saluran, operasi palabuan

Overhaul struktur jero cai tina platform pangeboran, rékayasa minyak luar negeri;

Tilepan panilitian sareng pangajaran
Pengamatan, panilitian sareng pangajaran lingkungan cai sareng mahluk jero cai

Ékspedisi sagara;

Pengamatan handapeun és

Tilepan hiburan di jero cai
Pamotretan TV jero cai, poto jero cai

Teuleum, parahu, kapal pesiar;

Perhatosan para penyelam, pilihan lokasi anu cocog sateuacan teuleum

Industri énergi tilepan
Pamariksaan réaktor pembangkit listrik tenaga nuklir, pamariksaan pipa, deteksi awak asing sareng panyabutan

Perbaikan konci kapal tina stasiun PLTA;

Pangropéa tina bendungan PLTA sareng waduk (lawang pasir, rak sampah, sareng saluran solokan)

Tilepan arkéologi
Arkeologi jero cai, panilitian kapal karam di jero cai

Tilepan perikanan
Patani perikanan kandang jero cai, panyilidikan karang ponggawa


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami