Ngabeledug-Buktina Patugas pemadam kebakaran Sareng Robot Pramuka

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

1. Ihtisar
RXR-MC80BD ledakan-buktina pemadam kebakaran sareng robot kepanduan didesain sareng disertifikasi pikeun pemadam kebakaran sareng pangintipan di lingkungan anu ngabeledug, sapertos pemurnian pétrokimia, panyimpenan gas bumi sareng bahan bakar, sareng pabrik kimia, panyimpenan, situs transportasi, sareng sajabana. Éta bakal ngabantosan pikeun ningkatkeun kasalametan nyalametkeun sareng ngirangan korban jiwa dina misi.

2. Fitur
1. ★ ledakan-buktina Certified; IP67 & IP68
2. ★ Lagu panawaran toleran panas, karét tahan seuneu sareng lapisan logam
3. ★ Sistem pendinginan tirai cai auomatik
4. ★ Platform pendeteksi gas terpadu, pikeun ngadeteksi parameter gas sareng lingkungan
5. ★ Daya tarik ageung, tiasa nyeret dua selang seuneu DN80 panjangna 100M dieusi cai
6. ★ résistansi dampak anu kuat, halangan-croosing anu kuat pikeun nyababkeun,
7. ★ Jauh kontrol monitor pikeun rotasi, pitching sareng konvérsi sababaraha mode panyemprot, sareng gampang ngalih antara cai sareng busa
8. ★ Sistem gambar HD, monitor real-time; téknologi komunikasi canggih, stabil ngirimkeun ka jarak jauh. [4G / 5G unggah opsional]
9. ★ Pencegahan knotting sareng auto drop off funtion [opsional]

3. Fungsi
1. Fungsi dasar: tarung seuneu, pangintipan audio sareng pidéo, pangintipan gas toksik sareng bahaya, pangintipan lingkungan di daérah bencana; ★ Fungsi pangukuran suhu infra merah: dilengkepan sensor suhu infra merah di jero sareng luar mobil kanggo ngawaskeun suhu internal awak mobil sareng suhu lapangan
2. ★ Kumpulan gambar: Éta diwangun ku sababaraha kaméra infra red definisi tinggi pikeun ngawujudkeun panénjoan payun sareng arah penglihatan payun sareng pelacakan awak robot sareng mariem cai, sareng deteksi real-time pitch robot, gulung, sareng sudut azimuth, supados operator tiasa nyobian nangkep status robot sareng balikkeun nilai kana terminal kadali jauh Kanggo ngalaksanakeun operasi paréntah anu leres
3. ★ Kumpulan sora: Robot tiasa ngempelkeun sora situs sacara langsung pikeun nyalametkeun.
4. ★ akuisisi Lingkungan: Gas terpadu anu ngadeteksi alat pikeun ngadeteksi kontén gas dina jangkungna anu béda dina hawa. (Detéksi zat radioaktif opsional).
5. ★ Deteksi panon panas (opsional): Nyukcruk sareng ngawaskeun sumber panas ngalangkungan pencitraan termal infra merah.
6. ★ Pembangkit listrik otomatis sareng nahan recoil: Pikeun nahan mundur, motor nyetir robot nganggo jinis anu parantos ditangtoskeun, anu tiasa dirobih tina modeu nyetir ka modeu pembangkit, ngeusi batre nalika cai disemprot.
7. ★ Nyingkahan halangan otomatis: sensitipitas tinggi sareng sistem ngajauhan halangan jarak jauh, anu tiasa mikawanoh halangan sacara otomatis.
8. ★ jarak jauh seuneu tarung pikeun kargo bahaya: Jarak kontrol jarak jauh langkung ti 1 kilométer berkat téknologi komunikasi anu maju. Robot nerapkeun transmisi kanal dual pikeun data sareng pidéo, ku sabab éta pemadam kebakaran tiasa ngoperasikeun robot tina jarak jauh ka tempat seuneu, mastikeun kaamanan nyalametkeun.
9. ★ Kapasitas beban: bingkai mawa diri, anu tiasa ngangkut bahan nyalametkeun ka situs anu katempuhan bencana (sapertos: selang, topeng gas, réspirator hawa tekanan positip, pakean api-api, alat nyalametkeun sareng alat-alat sanés); bisa ngerek Kandaraan nyalametkeun asup ka tempat nyalametkeun; éta tiasa narik halangan ngalangkungan ring towing
10. ★ Konéksi Internét: Robot ngagaduhan fungsi komunikasi jaringan, anu tiasa nyambung kana internét, mindahkeun data sareng nyayogikeun bukti anu dipercaya ka pusat paréntah. (opsional)
11. ★ Fungsi diagnosis jauh: Éling kana diagnosis jauh sareng analisa gangguan tina robot ngalangkungan
12. ★ Rencana transportasi darurat (opsional): robot khusus ngangkut trailer atanapi kendaraan khusus robot

4. Spésifikasi Téknis

ROBOT
beurat 529kg Lacak Lacak résistansi TEMP tinggi
Ukuranna 1305 * 800 * 1065mm Daya tarik 3800N
Laju 0-1.81m / s Kamampuh nanjak Stabilitas Angle 40 °
Waktos damel 2-6hrs Ngecas waktos 6-8Hrs
Pameuntasan halangan 220mm Jerona ngagelebug 500mm
Perlindungan IP68 Kadali nirkabel 1110M
Cannon Seuneu
Semprot malaikat MAX 120 ° jengkol Cai 80M / Foam 73.2M
Inlet cai 2 * DN80 Aliran 80L / S-80LPS / 4800LPM cai80L / s busa
Tekanan kerja 0-1.2 (Mpa) Sudut luhurna Horisontal -90 ° ~ 90 ° ; bujur : -18 ° ~ 90 °
Ngahindaran halangan 2M Tiis diri Perlindungan tirai cai
Naék detéksi PTZ Asli 1065mm, naék 1870mm Deteksi TEMP inframerah Temp -50 ℃ ~ 350 ℃
Kadali jauh
beurat 6,5kg Sistem Kontrol Jandéla 7
ukuran (mm) 410 * 310 * 70mm Layar 10 inci
Deteksi lingkungan
CO2 CO H2s CH4 kalembaban Suhu

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami