Sistem kabut QXWB15Water (Ransel)

Pedaran pondok:


  • :
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Aplikasi
    Éta parantos nerapkeun téknologi aerodinamika canggih tina aplikasi rékayasa aliran anu ngalibatkeun campuran cairan / gas pikeun nyiptakeun sistem kabut cai séri QXW.

    Ransel
    Kami ahli dina ngamanfaatkeun téknologi kabut cai dina format portabel anu parantos masihan patugas pemadam kebakaran kamampuan anyar di panjuru dunya. Produk portabel mawa réduksi anu signifikan dina waktos respons, aksés anu hadé sareng pemadam kebakaran anu efisien sahingga ngabantosan ngadalikeun seuneu dina tahap awal.

    Ransel sayogi sayogi sareng pilihan pamakean sareng aparat napas. Sistem ransel cocog pikeun dianggo di industri, sistem intervensi munggaran di tambang batubara, truk pemadam kebakaran & kendaraan darurat, lepas pantai & laut.

    Spésifikasi téknis

    Ngabunuh tank agén
    Kapasitas ngeusian 15 liter
    Bahan Beusi sténless
    Tekanan kerja
    Tekanan 7,5 bar
    Botol gas propél
    Sedeng Hawa dikomprés
    Silinder tekenan Tekenan ngeusian: 300bar
    Volume: 4 liter
    Sambungan klep: G5 / 8 interio
    Parameter téknis
    Waktos operasi Appr. 25 detik
    Laju ngalirkeun 24 liter / mnt
    Suhu operasi Tmin + 5 ° C; Tmax + 60 ° C
    Paranti mawa Bentuk ergonomis
    Pédah bedil
    Waktos Changeover Appr. 3 detik (jet pikeun nyemprot mode)
    Jarak injeuman Appr. Modeu jet 16 - 18m
    Appr. Modeu semprot 6 - 7m
    Peunteun (méréskeun kinerja)
    Kelas Seuneu 4A (sakumaha per EN3)
    B Kelas Seuneu 24 B (sakumaha dina EN3)
    IIB (EN 1866) (contona: kalayan exting. Agén Moussel C)
    Diménsi
    Beurat kosong 35 kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami