Detektor hirup YSR Radar

Pedaran pondok:


  • :
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    YSR Radar Life Locator nganggo téknologi radar ultra wideband (UWB) pikeun ningkatkeun kamampuan nyalametkeun kusabab runtuh struktural kusabab cuaca, seuneu atanapi serangan musibah, longsoran, banjir bandang, gempa bumi atanapi bencana alam anu sanés. Anu milarian kahirupan
    cocog pisan pikeun nyalametkeun kahirupan, milarian korban ku ngaraos bahkan gerakan minor tina napas deet. Kisaran damel langkung ti 25m. Locator kahirupan YSR Radar parantos kabuktosan janten alat anu épéktip dina ngadeteksi tanda kahirupan sapertos napas sareng gerakan dina ngawangun lokasi runtuhna.

    Éta diwangun ku sensor Radar sareng PDA. Radar ngirimkeun data kana PDA ngalangkungan WIFI. Sareng operator tiasa maca inpormasi ngadeteksi dina PDA. Jarak jauh, resolusi luhur sareng panggunaan langkung gampang tibatan alat sanés.

    Aplikasi:

    Anu milarian kahirupan YSR tiasa seueur dianggo dina gempa bumi, longsoran, banjir bandang atanapi bencana alam anu sanés.

    Fitur:

    Portabel sareng ringan

    Kisaran deteksi anu saé

    Dianggo dina kaayaan tangguh

    Operasi gampang, henteu kedah latihan profesional

    Gampang dikintunkeun

    Sarat kakuatan low

    Spésifikasi:

    Jenis: radar ultra wideband (UWB)

    Deteksi gerak: dugi ka 30m

    Deteksi napas: dugi ka 20m

    Akurasi: 10CM

    PDA UKURAN: LCD 7 inci

    Kisaran nirkabel: dugi ka 100m

    Sistem Windows: windows mobile 6.0

    Waktos ngamimitian: kirang ti 1 menit

    Waktos batré: nepi ka 10h

    V9 Explosion-proof wireless audio and video life detector01 V9 Explosion-proof wireless audio and video life detector02


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami