Detektor Multi-gas YQ7

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

1. Pompa internal anu kuat nyayogikeun aliran kontinyu
2. Pangukuran suhu anu unik
3. Tiasa ngadeteksi genep gas sareng suhu anu bénten-bénten. Sensor opsional sayogi pikeun ngukur laju angin, tekanan sareng kalembaban.
4. Impor-kinerja tinggi sénsor
5. Tianyun TS-CLOUD sistem manajemen kalibrasi otomatis sapinuhna cocog
6. 24 jam catetan pangukuran gancang
7. Pintonan definisi tinggi
8. cangkang polikarbonat kasar, gampang dicekel
9. Tombol ageung cocog pikeun dioperasikeun ku sarung tangan
10. Fungsi alarm ragrag anu unik

TOPSKY ditujukeun pikeun nyayogikeun langkung seueur produk sareng produk berharga pikeun dipasar. Saatos sababaraha detéktor gas tunggal sareng detéktor multi gas, kalebet 4 gas dina hiji detéktor, 8 gas dina hiji detéktor sareng 10 gas dina hiji detéktor, TOPSKY ngaluncurkeun pendeteksi gas multi YQ7 anu anyar anu ngagaduhan pompa sampling internal anu kuat.

Detektor gas multi YQ7 tiasa ngadeteksi metana, oksigén, karbon monoksida, hidrogén sulfida, karbon dioksida, walirang dioksida sareng suhu. Sensor infra merah opsional atanapi sénsor gas toksik sanés tiasa ngonpigurasi pikeun pamundut sanés.

Layar warna ageung sareng mode tampilan numeris sareng grafis, dirancang khusus pikeun lingkungan bahaya!

Detéktor multi-gas YQ7 tiasa seueur dianggo dina industri minyak sareng gas, industri kimia, industri baja, utiliti, nyalametkeun pemadam kebakaran, pengawasan kaamanan sareng rékayasa sipil.

Detektor multi-warna lengkep
Deteksi genep jinis gas sareng suhu
Sensor infra red sareng PID opsional
Téknologi dipaténkeun: gancang direset ka nol
Fungsi "ragrag alarm" sareng "Alarm gera" anu dipaténkeun;
Pintonan operasi anu didorong ku ménu sareng bagan analisis tren real-time
Platform manajemén kalibrasi otomatis Tianyun cocog
Parameter Téknis:
Perumahan: Polikarbonat
Ukuran: 152 * 78 * 42
Beurat: 450g
Paparan sareng bacaan:
LCD warna grafik LCD \ grafik sareng nilai-nilai
Kategori Deteksi Standar:
CH4 \ O2 \ CO \ H2S \ CO2 \ SO2, suhu
Kategori Deteksi Terpanjang:
CL2 \ NO2 \ CLO2 \ NO \ NO2 \ fosforin HCN \ propana \ amonia gas, tekanan, suhu, kagancangan angin, kalembaban
Panyimpenan data:
1000 sét data
Log Alarm:
1000 grup
Unduhan Data:
Infrabeureum atanapi 232
Alarm:
Sora, lampu, sareng alarm geter
Kalibrasi:
Kalibrasi gancang, ngareset kana nol nalika ngecas
Alarm ragrag sareng Alarm Langsung:
Kalibrasi Workstation:
Kompatibel Tianyun TS-Cloud sistem kalibrasi otomatis
Sertifikasi:
Internasional:
UL, IECEx \ ATEX
Cina:
Sertifikasi ledakan-buktina, sertifikasi pangukuran, sertifikasi kaamanan tambang batubara


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami