Detektor bocor gas metana jarak jauh laser anu dicekel ku tangan (JJB30)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

1. Tinjauan
Detektor bocor gas metana jarak jauh laser anu dipegang ku tangan nyaéta téknologi canggih berteknologi tinggi anu ngadeteksi bocor metana ti kajauhan. Éta mangrupikeun generasi énggal produk deteksi kabocoran, anu ningkatkeun pisan efisiensi sareng kasalametan jalan-jalan inspeksi, alat anu sayogi, sacara lega diaku sadunya.
Éta nganggo spéktroskopi laser anu tiasa ditata (TDLS) pikeun gancang ngadeteksi kabocoran gas dugi ka 30 méter jauhna. Jalma sacara efektif tiasa mendakan daérah anu hésé kahontal atanapi henteu kahontal dina daérah anu aman, sapertos jalan anu sibuk, saluran pipa anu ngagantung, menara jangkung, pipa jarak jauh, kamar unattended tur leuwih. Anggoanana henteu ngan ukur sacara efektif ningkatkeun efisiensi sareng kualitas pamariksaan leumpang, tapi ogé ngajantenkeun gampang anu henteu tiasa ngahontal atanapi sesah ngahontal tempat pamariksaan.
Éta entéh, konsumsi énergi rendah sareng tiasa ngadukung tugas pangukuran jangka panjang sareng tiasa adaptasi sareng macem-macem kabutuhan lingkungan (sapertos seueur suhu operasi sareng tekanan, kalembaban anu luhur, sareng sajabana). Produk ieu ngagaduhan kamampuan réaksi deteksi sénsitip, ngan 0,1 detik kanggo kéngingkeun hasil tés, akurasi deteksi dugi ka 100ppm-m atanapi bahkan langkung handap sareng ogé tiasa disayogikeun numutkeun metode transmisi data pelanggan, sapertos Bluetooth.

2.Fitur
Produk 1.Intrinsik aman;
2. Gas (metana) selektif, leupas tina gas-gas sanés, uap cai, gangguan lebu;
3. Jarak deteksi: deteksi kabocoran gas metana sareng metana dina jarak 30 méter;
4. Ukuran alit, beurat enteng, gampang dibawa;
5. Konsumsi daya rendah, tiasa dianggo lami;
7. Kinerja shockproof, tahan cai sareng tahan debu anu unggul;
8. réspon gancang, rentang ukur ageung sareng akurasi ngukur tinggi;
9. Éta tiasa ngawujudkeun rékaman data sareng fungsi transmisi Bluetooth.

3. Parameter Téknis
Metode deteksi: tiori spéktrum laser harmonik
Deteksi gas: CH4 (NH3 / HCL / C2H6 / C3H8 / C4-C6 opsional)
Jenis sénsor: laser infra red
Kisaran ukuran: 0-10% vol (0 dugi ka 99,999 ppm-m)
Jarak detéksi: dugi ka 30m
Jarak pendeteksi sénsitip: 0-15m, 5ppm-m
Jarak deteksi 15-30m, 10ppm-m%
Akurasi pangukuran: ± 10% @ 100 ppm-m (2m)
Waktos réspon: 0,1 s (1s sapertos kisaran)
Alarm: alarem kedip-kedip digital
Modeu tampilan: LCD
Modeu Ngecas: ngecas korsi, 110-240VAC, 50 / 60Hz
Suplai Daya: Batré Litium Anu tiasa Diisi ulang (Batré Anu tiasa Diisi ulang)
Jam damel: damel 10 jam upami dieusi pinuh
Suhu ngagawekeun: -20 ℃ ~ 50 ℃
Kalembaban relatif: ≤99%
Tekanan: 80kPa-116kPa
Diménsi éksternal: 132mm × 74mm × 36.5mm
Beurat mesin: 360g
Bahan: ABS + PC
Fungsi tés mandiri disarengan ku tés nyalira sareng fungsi kalibrasi, tanpa kedah kalibrasi sadidinten
Kelas panyalindungan laser: Kelas IIIR
Sertifikasi: Exia II CT6
Kelas panyalindungan: IP65
Aksésori opsional: tali ergonomis

PIC-3 pic-1 PIC-2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami