ER3 (S-1) robot EOD

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Robot EOD utamina dianggo pikeun ngatasi tugas anu aya hubunganana sareng bahan peledak, sareng ogé tiasa dianggo pikeun mendakan medan anu sesah pikeun kahontal ku manusa. Manipulator EOD 6-tingkat-kabébasan tiasa muter dina sudut mana waé, sareng tiasa ngarebut obyék beurat dugi ka 10,5KG. Chassis nyoko kana crawler + struktur ayun ganda ayun, anu tiasa adaptasi sareng sababaraha rupa bumi sareng gancang merangan nyebarkeun. Dina waktos anu sasarengan, robot dilengkepan kontrol kabel sareng tiasa beroperasi jarak jauh ngalangkungan kabel dina gangguan jaringan. Robot EOD tiasa dianggo nganggo asesoris, contona perusak (sapertos 38 / 42mm), sistem kendali detonasi jarak jauh pikeun bahan peledak, sareng sajabana manipulator sakali dilengkepan penghancur bahan peledak, ngamungkinkeun ngahancurkeun bahan peledak dina situs.

Fitur
1. ★ Bentuk struktural payuneun 2 ayun panangan + crawler
Cocog pikeun rupa bumi anu rumit sareng tiasa ningkatkeun kinerja pameuntasan halangan;
2. ★ Wireless + kabel modeu kontrol duaan
Anggo kontrol kabel pikeun dianggo normal dina lingkungan gangguan;
3. ★ Portabel
Kandaraan ukuranana leutik sareng beurat beurat, sareng tiasa gancang dipasang dina situs;
4. ★ umur batre kuat
Ngagunakeun bungkus batré ageung, waktos damel tiasa ngahontal 8 jam;

Spésifikasi Techinical

Robot panangan-Manipulator

 Rotasi Crawler: 0-360 ° Panangan tengah: 0-270 ° Panangan ageung : 0-180 °  Sasis : ± 90 °
Crawler : 360 ° (kontinyu  Kisaran kabuka : 0-200mm Kakuatan rebutan : 5.5-10.5kgs

Sistem nyetir

Radius tina bunderan puteran : rotasi autochthonous Laju: 0-1.2m / s , CVT
Jangkungna pameuntasan halangan: 200mm Kamampuh naék: ≥40 °

Sistem gambar

 Kaméra: awak robot (PTZ) * 2 & manipulator * 2 Piksel : 720P

Sistem Kontrol

Ukuran jauh: 418 * 330 * 173mm

Beurat: 8kgs

LCD: 8 inci

Tegangan: 12V

Jarak kontrol kawat : 60m ★ jarak kadali nirkabel : 500m

Parameter fisik

 Ukuran : 810 * 500 * 570mm Beurat: 58.5kgs
Kakuatan: Électric, batré litium ternary Tingkat panyalindungan: IP66

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami