XW / RB101 Radar panjagaan Kaamanan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

1.Produk fungsi sareng panggunaan
XW / RB101 radar panjagaan kaamanan utamina diwangun ku susunan radar sareng adaptor listrik. Ieu dianggo pikeun deteksi, waspada sareng udagan indikasi jalma leumpang sareng kendaraan di daérah konci sapertos wates, bandara, sareng markas militér. Éta tiasa akurat masihan posisi udagan, jarak sareng Inpormasi lacak sapertos kagancangan.

2. spésifikasi utama

BARANG Parameter kinerja
Sistem damel Sistem susunan fase (scan fase azimuth)
Modeu operasi Pulsa Doppler
Frékuénsi damel C band (5 titik frékuénsi damel)
Jarak deteksi maksimum ≥1.5km (leumpang) ≥2.5km (kendaraan)
Jarak deteksi minimum ≤ 100m
Jangkauan deteksi Cakupan Azimuth : 30 ° / 45 ° / 90 ° (Konpigurasikeun) Cakupan jangkungna : 18 °
Laju deteksi 0,5 m / s ~ 30m / s
akurasi pangukuran Akurasi jarak: ≤ 10m Akurasi beban : ≤ 1.0 °

Akurasi kagancangan: ≤ 0.2m / s

Laju data ≥1 kali / s (30 °)
Kakuatan puncak kaluaran 4W / 2W / 1W (Konpigurasikeun)
Antarbeungeut data RJ45 , UDP
Konsumsi kakuatan sareng kakuatan Konsumsi listrik: ≤35Suplai kakuatan : AC 220V (adaptor Daya)
lingkungan damel Suhu operasi : -40 ℃ ~ 60 ℃ ; Suhu panyimpenan : -45 ℃ ~ 65 ℃ ;
Ukuran luar 324mm × 295mm × 120mm
Beurat ≤4.0kg
1) Catetan: 2) 1) Aya seueur pilihan pikeun cakupan azimuth, sareng cakupan azimuth anu béda gaduh tingkat data anu béda.

3) Kakuatan kaluaran puncak tiasa ngonpigurasi online, sareng kaluaran maksimum nyaéta 4W.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami