Kantor Pertahanan Leuweung Nasional sareng opat departemén sanésna babarengan ngerjakeun sareng ngalaksanakeun operasi khusus dina pengelolaan sumber seuneu liar sareng panyilidikan sareng hukuman panggunaan seuneu ilegal.

Dina raraga épéktip sacara efektif seuneu liar narasumber, parah nalungtik sareng ngahukum panggunaan seuneu haram, sareng ngirangan faktor manusa anu nyababkeun kahuruan leuweung sareng padang rumput hejo, Kantor Pencegahan Leuweung Nasional, Administrasi Kehutanan sareng Jukut Nagara, Departemen Kaamanan Publik, sareng Departemen Manajemén Darurat babarengan ngaluarkeun bewara sababaraha dinten ka pengker sareng mutuskeun ngamimitian ti 1. April ti 20 Januari nepi ka 20 Désémber, tindakan khusus diayakeun babarengan dina dua fase pikeun ngendalikeun sumber seuneu liar sareng nalungtik sareng ngahukum panggunaan seuneu ilegal.

Perhatosan éta ngabutuhkeun sadayana lokalitas kedah leres-leres diajar sareng ngalaksanakeun sumanget pédah penting Sekretaris Jenderal Xi Jinping ngeunaan padamelan paduduaan leuweung sareng padang rumput hejo, sareng saluyu sareng paréntah Perdana Menteri Li Keqiang, taat kana sagala ranté "nyegah, nyegah bahaya, sareng nyegah palanggaran "," dimimitian mimiti, pencét leutik, pencét "Manajemén, manajemén terpusat panyakit nekad utama anu nyababkeun kahuruan sapertos seuneu pikeun tatanén, seuneu pikeun pangorbanan, sareng ngaroko di alam liar, netepkeun sareng ningkatkeun mékanisme jangka panjang pikeun pamariksaan diri sareng koréksi diri tina bahaya seuneu anu disumputkeun, mastikeun nalungtik sareng ngahukum panggunaan seuneu ilegal di leuweung sareng padang rumput hejo sesuai undang-undang, sareng sacara tegas ngabatesan sabab-akibat anu didamel ku manusa. Kebakaran leuweung sareng padang rumput sering lumangsung, nyandak tindakan anu ketat pikeun nyegah kahuruan serius sareng ageung sareng padang rumput hejo sareng korban jiwa, ngusahakeun sagala upaya ngajaga kaamanan ékologis nasional, kasalametan kahirupan sareng harta benda masarakat, sareng harmoni sareng stabilitas sosial, sareng nyiptakeun hal anu hadé sareng lingkungan anu aman pikeun "Rencana Lima Taun ka-14" pikeun ngamimitian anu saé sareng ngamimitian anu saé, Pikeun ngarayakeun abad ka ngadegna partai kalayan prestasi anu luar biasa.

Perhatosan éta nunjukkeun yén perlu taat kana promosi tingkat tinggi, kerjasama anu terkoordinasi, mastikeun nerapkeun tanggung jawab anu sami sareng partéy sareng pamaréntahan, sareng tanggung jawab ganda tina hiji jabatan, sacara efektif nguatkeun tanggung jawab kapamimpinan komite sareng pamaréntahan partai lokal, sacara ketat nerapkeun tanggung jawab sababaraha departemén, nguatkeun koordinasi, sareng ngawangun koordinasi anu lancar, kerjasama anu caket, sareng ngajadwalkeun épéktip mékanis kerja Teratur. Kami kedah tetep dina ngatur kahuruan numutkeun hukum, ngawangun garis pertahanan anu kuat, wani langkung parah, sareng sacara tegas nalungtik sareng nungkulan palanggaran panggunaan seuneu saluyu sareng hukum, sareng jalma-jalma anu mangrupikeun kajahatan kedah ditalungtik. tanggung jawab kriminal saluyu jeung hukum. Nengetan kendali prosés, nalungtik, mariksa, sareng menerkeun dina waktos anu sami. Nengetan popularitas hukum, ngalaksanakeun pendidikan peringatan, ngadukung pencegahan seuneu aktip, nyiptakeun suasana pencegahan seuneu anu kuat, ningkatkeun konsép masarakat ngeunaan aturan hukum, sareng ngawangun garis pertahanan ideologi nasional. Urang kedah taat kana gejala sareng sabab sabab, milari hasil anu praktis, teraskeun ningkatkeun undang-undang sareng peraturan, ningkatkeun standar sareng peraturan, nguatkeun sistem penegak hukum, memperketat ranté tanggung jawab, sareng nyayogikeun jaminan hukum anu kuat pikeun panerapan dumasar hukum manajemén seuneu sareng manajemén seuneu.

Perhatosan éta nekenkeun yén sadaya lokalitas kedah nguatkeun organisasi sareng kapamimpinan, mastikeun ngalaksanakeun tanggung jawab anu sami sareng partéy sareng pamaréntahan, sareng netepkeun gugus pamimpin tindakan khusus pikeun nyusun rencana damel dumasar kana kaayaan anu saleresna, sareng sadaya departemén anu aya hubunganana kedah koordinasi pikeun maju sareng ngabentuk kakuatan gabungan. Perlu difokuskeun daérah konci, awaskeun kana bagian anu rawan résiko, nguatkeun aplikasi téknologi modéren sapertos panginditan jauh satelit, panjagaan cerdas, drone, sareng data ageung, sareng ningkatkeun tingkat panegak hukum sareng kamampuan pangawasan . Urang kedah nangkep ciri sareng hukum, taliti diajar sabab-sabab seuneu, milarian hukum seuneu, nunjukkeun sumber masalah, ngajalajah pangwangunan mékanisme jangka panjang pikeun pamariksaan diri sareng koreksi diri tina masalah-masalah anu disumputkeun, sareng sacara ketat nyegah kahuruan leuweung sareng padang rumput. Urang kedah narékahan épéktipitas pamaréntahan, merhatoskeun pisan kana pangendali prosés, mastikeun yén koréksi pamaréntahan, investigasi penegak hukum, pengawasan sareng bimbingan ngalaksanakeun prosés anu khusus, ngatur kakuatan pikeun maju ka garis hareup pikeun nguatkeun bimbingan, langsung menerkeun masalah nalika aya masalah, netepkeun arah anu jelas, netelakeun tindakan pahala sareng hukuman, sareng ngahontal denda tinggi Pamakean seuneu haram di zona seuneu dina kaayaan résiko seuneu. Perlu pikeun nguatkeun pendidikan peringatan, ngalaan palaku seuneu sareng kasus panggunaan seuneu ilegal dina waktos anu teratur, nyetél tim khusus pikeun kahuruan kalayan pangaruh anu langkung ageung, ngahukum palaku sacara ketat sareng sasuai saluyu sareng hukum, ngabentuk pangaruh pancegahan anu kuat, ningkatkeun kasadaran hukum masarakat sareng kasadaran perlindungan seuneu, sareng ngandelkeun masarakat sacara éksténsif 1. Mobilisasi massa sareng ngawangun garis pertahanan sipil anu kuat pikeun pencegahan sareng pangendalian seuneu. Perlu aktip ngamajukeun pangwangunan sistem, taat kana kombinasi "deblocking", netepkeun sareng ningkatkeun peraturan anu relevan sareng peraturan téknis pikeun manajemén sareng kontrol sumber seuneu liar, ngajalajah langkah-langkah manajemén sumber seuneu sareng cara anu cocog sareng lokal. kaayaan, sareng leres-leres ngeureunkeun panggunaan seuneu ilegal di alam liar.QXWB-22 Forest Fire Mobile High Pressure Water Mist Fire Extinguishing Device03


Waktos Post: Apr-02-2021