[Rilis produk énggal] Detéktor gas komposit cerdas nirkabel ngahijikeun deteksi multi-gas sareng deteksi pidéo, kalayan fungsi unggah 4G

Numutkeun kana statistik anu teu lengkep, seueur kacilakaan seuneu petrokimia disababkeun ku kabocoran gas. Upami kabocoran kapendak sateuacanna, poténsial bahaya disumputkeun tiasa dileungitkeun dina waktosna. Salaku tambahan, kebocoran gas ogé bakal nyababkeun karuksakan lingkungan atmosfir, anu nyéépkeun waktos sareng kuli pikeun ngatur.
Dumasar kana hal ieu, detéktor gas parantos janten salah sahiji alat anu biasa dianggo dina produksi industri, anu tiasa mendakan konsentrasi zat toksik sareng bahaya, sareng ogé tiasa mendakan jinis gas di lingkungan, sareng nyandak tindakan nyalametkeun saluyu tina hasilna deteksi.

 

Dina kaayaan normal, detéktor gas mendakan kabocoran ku ngadeteksi konsentrasi gas dina titik panyegelan alat-alatna, tapi kusabab sababaraha faktor objektif atanapi pertimbangan kaamanan, titik panyegelan tertentu sesah dideteksi. Salaku conto, upami lokasi titik panyegelan henteu kahontal ku inspektur, sareng titik panyegelan aya di daérah anu bahaya, sababaraha faktor pangwatesan parantos nyangsang kamajuan nyalametkeun. Dina waktos ayeuna, detéktor gas komposit nirkabel anu cerdas diperyogikeun!

 

Panjelasan Produk
Detéktor gas komposit nirkabel iR119P nirkabel (salajengna disebut detéktor) tiasa sacara sakaligus sareng mayeng ngadeteksi sareng nunjukkeun konsentrasi metana CH4, oksigén O2, karbon monoksida CO, hidrogén sulfida H2S sareng sulfur dioksida SO2. Data gas sareng lingkungan anu dikumpulkeun Data sapertos suhu, lokasi alat, sareng audio sareng video langsung diunggah kana platform ngalangkungan transmisi 4G kanggo manajemén nirkabel.
Monitor nyoko kana desain penampilan anyar, geulis sareng awét. Kalayan fungsi alarm anu langkung-wates, sakali data anu dikumpulkeun ngaleuwihan wates éta, alat bakal langsung ngahurungkeun geter sareng alarm sora sareng alarm sareng unggah data kana platform dina waktos ayeuna. Produk tiasa unggah inpormasi monitoring sareng monitoring sababaraha detéktor, sareng netepkeun platform sistem monitoring sareng monitoring multi-fungsi pikeun tempat damel khusus, sareng ngadukung kartu mémori 256G kanggo nyimpen pidéo operasi dina situs.

 

Fitur

 

● Deteksi gas anu presisi tinggi: Staf anu aya dina tempat anu nyandak instrumen tiasa nangtoskeun naha lingkungan sakurilingna aman numutkeun inpormasi konsentrasi gas anu ditingalikeun ku instrumen, supados ngajagaan kahirupan sareng harta banda pagawé.
● Alarem sora sareng alarm anu langkung ti wates: Nalika instrumen ngadeteksi yén gas sekitarna ngaleuwihan standar, éta bakal langsung disada sareng alarm lampu pikeun ngingetan staf di tempat pikeun ngungsi dina waktosna.
● Kurva konsentrasi gas: sacara otomatis ngagambar kurva konsentrasi gas dumasar kana inpormasi deteksi, ningali parobihan konsentrasi gas sacara real-time, sareng nyayogikeun data anu kuat pikeun ngaduga ayana kacilakaan sateuacanna.
● transmisi 4G sareng posisi GPS: unggah data gas anu dikumpulkeun sareng posisi GPS kana PC, sareng tingkat luhur ngawaskeun situasi di lokasi sacara langsung.
● Aplikasi multi-adegan: Tés anu tahan IP dustproof sareng tahan cai, cocog pikeun dianggo dina sababaraha waktos anu rumitPic-1 Pic-2 Pic-3


Waktos Post: Mar-31-2021