Paranti mareuman seuneu busa hawa dikomprés, anu nemesis seuneu kimia

Ransel alat pemadam kebakaran busa udara dikomprés

Kalayan kamajuan gancang tina prosés modérnisasi, kaayaan seuneu janten beuki rumit. Khususna, perusahaan pétrokimia ngalaman langkung seueur kaayaan darurat dina prosés produksi sadidinten. Sakali kacilakaan musibah kimia bahaya, éta bakal ngadadak, nyebar gancang sareng rupa-rupa cilaka. , Aya seueur cara cilaka, deteksi henteu gampang, nyalametkeun sesah, sareng lingkungan najis. Salaku réspon tina kaayaan darurat sapertos lingkungan gas beracun sareng ngabahayakeun, nyalametkeun dina rohangan alit, gelut seuneu darurat tina sababaraha jinis seuneu, sareng dekontaminasi polusi kimia, alat-alat masing-masing sering berperan penting.
Ngembangkeun peralatan pemadam kebakaran sareng pembuangan dekontaminasi masing-masing rumah tangga relatif mundur sareng diwatesan ku metode foaming tekanan négatip. Prinsip foaming ieu sacara bertahap dileungitkeun kusabab pangaruh foaming anu henteu nyugemakeun. Prinsip pembuahan tekanan positip dumasar kana sistem kaf (komprési busa udara) janten langkung populer di lapangan gelut seuneu sareng dekontaminasi.

Fitur

1. Kombinasi panggero udara sareng fungsi pemadamian seuneu busa ngajaga kasalametan pribadi

Rékréasi hawa-napas sareng alat pemadam kebakaran busa pinter-pinter ngagabungkeun alat pernapasan hawa sareng pemadam kebakaran busa. Nalika di anggo, masker pernapasan sacara efektif nyegah gas toksik anu dihasilkeun nalika durukan sareng polusi kimia henteu ngarugikeun awak manusa. Topéng nyoko kana jandela panon sareng jandéla ageung. Lénsa visi, ngalangkungan kendali arah aliran udara inhalasi, ngajantenkeun lensa salawasna jelas sareng caang nalika nganggo topéng pameunteu pinuh, mayungan pameunteu bari henteu ngahalangan garis paningal.
Prinsip pembuahan tekanan positip anu maju tina alat ieu ngajantenkeun épam stabil sareng multiplier tinggi. Saatos jalma-jalma di tempat kajadian seuneu ditutupan ku semprot awak, lapisan pelindung tiasa dibentuk pikeun ngajagaan aranjeunna tina karusakan seuneu sareng langkung ngajaga operator sareng objék nyalametkeun.

 

news

2. Desain knapsack merenah pikeun dibawa
Alat-alat napas hawa-napas sareng seuneu pemadam kebakaran ngadopsi desain knapsack sareng gampang dibawa. Alatna kompak dina struktur, gancang gerak dina tonggongna, bébas tina panangan, kondusif pikeun nanjak sareng nyalametkeun, sareng tiasa nyumponan kabutuhan operator pikeun ngalaksanakeun operasi pemadam kebakaran darurat sareng operasi dekontaminasi di gang sareng ruang sempit. Fitur struktural ieu ngajantenkeun alat mpb18 cocog pikeun sababaraha rupa bumi sareng aplikasi anu rumit. Jembar pisan.

3. Tingkat pemadam kebakaran tinggi
Alat pemadam udara-napas sareng pemadam kebakaran dua-panggunaan ngagaduhan peunteun seuneu tina 4a sareng 144b, anu ngaleungitkeun kapasitas pemadam kebakaran tina alat pemadam kebakaran portabel ku sababaraha kali. Alat ieu tiasa mareuman seuneu pan liter 144 liter pikeun seuneu béngsin anu sesah.

4. jarak semprot panjang
Kusabab radiasi panas tina sumber seuneu ngajantenkeun jalma sesah dideukeutan, sesah pikeun pemadam kebakaran biasa ngagunakeun kapabilitas pemadam kebakaran lengkepna. Jarak semprot tina alat pemadam udara-napas duaan sareng alat pemadam kebakaran busa nyaéta 10 méter, nyaéta tilu kali tina alat pemadam kebakaran bubuk garing sareng 5 kali pemadam kebakaran gas Times. Langkung aman pikeun operator pikeun mareuman seuneu anu jauh tina sumber seuneu, sareng kaayaan psikologisna langkung stabil, anu ningkatkeun pisan pangaruh seuneu.

5. Keusikan diulang sareng dianggo dina situs
Perangkat napas hawa-napas sareng seuneu pemadam kebakaran henteu tekanan-bantosan, janten tiasa dieusian iraha waé sareng dimana waé. Bahan larasna anti korosi sareng tiasa dieusi cai seger, cai laut, sareng sajabana Saatos nyemprotkeun ember seuneu méréskeun cairan di tempat, candak cai caket dieu sareng campuran éta sareng cairan busa aslina. Éta tiasa dianggo deui tanpa diaduk, sareng kamampuan mareuman seuneu dua kali.

6. Kaamanan tilu-lapisan kaamanan onkologi
Lapisan munggaran panyalindungan: alat-alat udara-napas sareng pemadam kebakaran seuneu dua kali nganggo silinder gas komposit serat-tatu standar. Silinder gas ngagaduhan ciri beurat beurat, tekanan bantalan tinggi sareng kinerja kaamanan tinggi. Ieu ayeuna cilinder Gas kaamanan di dunya.
Tingkat panyalindungan anu kadua: perédam tekanan parangkat dilengkepan ku klep kaamanan pikeun nangtayungan tekanan kaluaran tina perédam tekanan tina overloading. Nalika tekanan kaluaran ngaleuwihan 0.9mpa, klep kaamanan bakal otomatis kabuka pikeun ngagentos tekanan pikeun ngajagi operator tina tekanan tinggi.
Tingkat panyalindungan katilu: tolok tekanan parantos dianggo dina dada operator, sareng alat alarm tekanan rendah dipasang. Nalika tekanan tina silinder gas langkung handap tina 5.5mpa, alarm bakal disada alarem seukeut pikeun ngingetan operator yén tekanan tina silinder gas henteu cekap sareng évakuasi pamandangan dina waktosna.

7. Bersih sareng ramah lingkungan
Debu alat pemadam seuneu bubuk garing ngotorkeun lingkungan sareng ngairitasi saluran pernapasan manusa. Éta tiasa sesek nalika dianggo di lingkungan anu kirang sirkulasi hawa. Rékréasi hawa-napas sareng seuneu seuneu mareuman alat dua-tujuan ngagunakeun agén busa multifungsi anu ramah lingkungan. Busa anu disemprot henteu ngagaduhan iritasi kana saluran pernapasan manusa sareng kulit. Busa sacara alami bakal ngaruksak dina sababaraha jam sareng moal ngotorkeun lingkungan sakurilingna. Gampang dibersihkeun dina situs saatos dianggo. Nerapkeun kabijakan pamekaran panyalindungan lingkungan nasional.

8. Kauntungan dékontaminasi
Rékréasi hawa-napas sareng busa seuneu-pareum alat dua-tujuan ogé ngagaduhan kaunggulan anu jelas dina dékontaminasi kusabab ciri strukturna nyalira. Tong anti anti korosif sareng tiasa dieusian ku larutan dekontaminasi anu saluyu sareng jinis racun; nozel tiasa dicabut sareng gampang diganti. Sareng ngagaduhan ciri pangaruh atomisasi anu saé, simpang multi arah arah kabut, daérah jangkauan ageung sareng caket anu kuat. Kalayan fungsi panggero hawana nyalira, éta tiasa gancang sareng éfisién ngabasmi jalma, kendaraan, alat sareng fasilitas, sumber polusi, sareng sajabana, sacara efektif ngasingkeun sumber inféksi sareng nyegah panyebaran polusi.

9. Kauntungannana nembus sareng nyegah karusuhan
Nambihan agén anu ngajengkelkeun kana alat ieu janten senjata pencegahan karusuhan. Jarak semprot 10 méter sareng kapasitas ageung 17l mastikeun kamampuan pancegahan karusuhan anu kuat tina produk.
Produk ieu seueur dianggo dina pemadam kebakaran, kimia, pengiriman barang, minyak bumi, pertambangan sareng departemén sanésna, pikeun petugas pemadam kebakaran atanapi penyelamat pikeun aman sareng épéktip ngalaksanakeun patempuran seuneu, nyalametkeun, nyalametkeun bencana sareng nyalametkeun di sababaraha lingkungan kalayan haseup padet, gas beracun, uap atanapi kakurangan oksigén. Karya bantuan.


Pos waktos: Mar-10-2021