Beijing topky ilubiung dina upacara peluncuran bulan kaamanan kerja daérah mongolia jero.

Tanggal 1 Juni, kagiatan "Bulan Produksi Kaamanan" Daerah Otonom dibuka dina Ulan Qab. Éta mangrupikeun ka tujuh belas "Bulan Produksi Kaamanan" di nagara éta, sareng téma acara éta nyaéta "Kahirupan Kahiji, Pangembangan Kasalametan"

Di tempat utama acara "Bulan Produksi Kasalametan" di daérah otonom, sakumna ampir 300 konsultan situs produksi kaamanan dikintunkeun dina acara éta, sareng aranjeunna nyaksian partisipasi dina "latihan seuneu di tempat anu padumukan", konsultasi sareng seuneu kagiatan tampilan peralatan darurat. Dihartoskeun yén ampir 100 petugas pemadam kebakaran, langkung ti 20 pemadam kebakaran sareng sagala rupa kendaraan darurat miluan dina acara ieu; langkung ti 30 panyalametkeun médis, 3 ambulan, sareng 3 jalmi dina kasusah dikirim. Beijing Lingtian mawa robot haseup haseup seuneu sareng robot pemadam kebakaran ka Bulan Produksi Kasalametan Daérah Otonom Monggo.

图片5

Robot merangan seuneu

Panjelasan Produk

Robot pemadam kebakaran ngadopsi desain crawler + swing swing + wheel chassis, anu tiasa adaptasi sareng sagala rupa tempat kompléks di lingkungan nyalametkeun. Dilengkepan alat deteksi lingkungan pikeun ngadeteksi data lingkungan dina situs nalika mareuman seuneu. Robot deteksi pemadam kebakaran diwangun ku opat bagian: awak utama robot, monitor seuneu, alat deteksi lingkungan, sareng kotak kadali jarak jauh. Peran utami nyaéta ngagentoskeun petugas pemadam kebakaran lebet ka tempat kajadian anu mudah terbakar, ngabeledug, toksik, kakurangan oksigén, haseup kandel sareng kacilakaan bencana bahaya anu sanés pikeun nerapkeun tarung seuneu sareng nyalametkeun, deteksi kimia sareng deteksi adegan seuneu.

Fitur

1. Desain chassis tina robot deteksi haseup tarung seuneu nyaéta crawler + swing arm + jinis roda. Lengan ayun dua kali payun sareng tukang tiasa ngajantenkeun rupa-rupa rupa bumi anu kompleks. Cincin jero logam dianggo pikeun ban, anu henteu ngan ukur nambahan kagancangan leumpang, tapi ogé mastikeun yén karétna lebur dina suhu anu luhur. Saatos éta, anjeun masih tiasa jalan.

2. Sistem transmisi nirkabel 4G tiasa sacara sakaligus ngirimkeun data pangawasan video sareng lingkungan ka pusat paréntah ngalangkungan komunikasi jaringan, ngawujudkeun sistem komando seuneu "tilu-hiji".

3. Data sareng pidéo nganggo transmisi énkripsi dual-kanal, jarak komunikasi anu panjang, anti gangguan anu kuat, sareng jarak kendali nirkabel 1000 méter.

4. Ngadopsi batré kakuatan kapasitas ageung ditambah DC motor dual, desain modular disebarkeun, maneuverability tinggi.

5. Awak mobil ngadopsi sistem pasokan cai duaan, anu tiasa ngajalankeun dua sabuk 80-méter 80-cai ngumbara.

6. Monitor seuneu jarak jauh ngatur nyapu gratis, arus langsung, sareng nyemprot teras-terasan disesuaikan.

7. Alat panyemprot nyalindung diri ku halimun cai anu hadé, pangubaran tiis

8. Pamantauan online, peringatan dini, pencegahan sareng kontrol gas toksik sareng bahaya, radiasi nuklir, radiasi termal, suhu sareng kalembaban di tempat nyalametkeun.

9. Cocog pikeun minyak bumi sareng pétrokimia, operasi lingkungan anu résiko tinggi.

10,4 saluran kaméra infra merah definisi tinggi pikeun ngahontal modeu panorama panorama.


Pos waktos: Mar-10-2021